Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] RB Internal links not working with ATA 3.3.3


  #1  
Old Jun 5, 2009, 02:37 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
I've installed ATA 3.3.3 on 2 client sites, and all was going well until I tried to install the RB Internal links plugin. Now I'm getting Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /usr/home/web/users/xxxxx/html/wp-content/plugins/rb-internal-links/rb-internal-links.php on line 56 . This plugin works fine with my first ATA installation, on my www.larchmontgazette.com site, ATA 3.2.

I really need some way for these clients to link to posts internally. I wonder what is interfering with the plugin in v. 3.3.3 that wasn't there in 3.2?

Last edited by paulae; Jun 5, 2009 at 03:26 PM.
  #2  
Old Jun 6, 2009, 06:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Paulae,

I just installed and activated it and everything is fine.

Did this happen when you tried to activate the plugin?

What version of PHP are these site on (this plugin requires PHP 5+)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 6, 2009, 02:49 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Ah. That was it! I should have realized that because I ran into this another time. I really thought the hosting company would just automatically give new domains PHP5. Duh! Thanks, JD.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trouble styling calendar plugin--ATA over-riding CSS? paulae Plugins & Atahualpa 7 Jul 18, 2009 05:44 PM
Upgrading from WP 2.4 to 2.8, and ATA? paulae New Versions, & Updating 2 Jun 17, 2009 08:04 PM
New to WP...Got Ata 3.3..?'s on Ata vs Montezuma and TOP THINGS TO CUSTOMIZE - FIX? Brasshatgroup New Versions, & Updating 5 Jun 1, 2009 07:22 AM
[SOLVED] Archive links in sidebar not working? perdox808 Sidebars & Widgets 2 Apr 15, 2009 07:52 AM
Does theme work with RB Internal Links? paulae Plugins & Atahualpa 3 Mar 11, 2009 06:07 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:09 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.