Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

[SOLVED] Switching from localhost to live: Weird space before text?


  #26  
Old Feb 26, 2013, 08:13 AM
Stiino0
 
30 posts · Nov 2012
There is this hidden, empty banner which I think is the reason for the spacing. But if I delete it or change values my formatting completely goes away...

http://i.imgur.com/iEPq6Fa.png
  #27  
Old Feb 26, 2013, 08:19 AM
Stiino0
 
30 posts · Nov 2012
I also noticed that my </div> was red, does this mean that it is not closed correctly? Most of it does seem to work correctly right?

http://imgur.com/yGkWZ4w

My website is cursed!!!!!!!!!!!!!! :D
  #28  
Old Feb 26, 2013, 09:33 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
That banner is where the site title/tag line go - do you have them filled in in the WP options?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 26, 2013 at 09:43 AM.
  #29  
Old Feb 26, 2013, 11:28 AM
Stiino0
 
30 posts · Nov 2012
No they are completely empty. Is there a way to actually "delete" them? They are just blank. It only shows when I get near the "ipad" resolution.
  #30  
Old Feb 26, 2013, 12:57 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
do this, fill in the site title and the look at the site and tell me what code you think should be removed.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 26, 2013 at 01:36 PM.
  #31  
Old Feb 26, 2013, 01:43 PM
Stiino0
 
30 posts · Nov 2012
You sir, are the best.

I deleted

<div id="logo-area" class="col2">
<<?php bfa_if_front_else( 'h1', 'h3' ); ?> id="sitetitle">
<a href="<?php echo home_url(); ?>"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a>
<<?php bfa_if_front_else( 'h1', 'h3' ); ?>>
<p id="tagline"><?php bloginfo( 'description' ); ?></p>
</div>

Because it checks for the site title and since I have a logo, this is not necessary! Thanks again!

I only have 1 more question for you guys but I will make a new thread for this. This can be closed! Thank you juggledad and jerryc!

Bookmarks

Tags
breaklines, css, error, pages

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] weird comment text pmac Comments, trackbacks & pings 3 Feb 25, 2012 07:11 AM
[SOLVED] Add space between border and text imag Center area post/pages 5 Oct 28, 2010 05:36 PM
Weird space above images in posts Sprutt Center area post/pages 2 Feb 11, 2010 05:26 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:39 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.