Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Rotate images doesn't work.


  #1  
Old Feb 16, 2012, 02:43 PM
mwooden
 
2 posts · Feb 2012
Rotate images doesn't work.

I've tried various configurations but nothing seems to get multiple header images to rotate. Has anyone had luck with this?
  #2  
Old Feb 16, 2012, 03:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Yes it works quite nicely.
Now, What version of Aahualpa and WP?
What is your url?
did you read http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=321
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 17, 2012, 12:56 PM
mwooden
 
2 posts · Feb 2012
3.6.7/WP is 2.8/url: blog.wsd.net/mwooden

When I stated "won't rotate" I meant without refreshing the page.
  #4  
Old Feb 17, 2012, 01:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
works for me, I see the images fading in and out. you are on an old version of WP that HAS several security holes and you should upgrade it.

Hmmm, well it worked once...

Your image #1 is a vastly different size than the other images, try removing it and see what happens.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 17, 2012 at 01:13 PM.
  #5  
Old Apr 23, 2012, 05:02 AM
HenryGR's Avatar
HenryGR
 
7 posts · Apr 2012
Spain
The rotate does not work for me either.
Just updated to Atahualpa 3.7.6 and after restoring the pictures for the header directory, I have tried with E 9, Firefox 11 in both Windows and Linux, Chromium in both Linux and Windows.
Images are located correctly, as I can see them, and everytime I reload the page, a different (randomly as set) image appears, but the fade in/out does not occur and rotation never happens.
  #6  
Old Apr 23, 2012, 05:24 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What is the URL?
go to ato->export/import settings - export your settings and attach them to a reply (use the paper clip icon)
try disabling all your plugins to see if there is a conflict
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Apr 23, 2012 at 05:31 AM.

Bookmarks

Tags
header, images

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rotate through header images just once? rickpoet Header configuration & styling 1 Oct 20, 2011 06:34 PM
Header Images don't rotate internetquest Header configuration & styling 1 Nov 26, 2010 04:18 PM
Header Images - One fixed image for Home Page - Rotate all images on all other pages? ClearlyRobert Header configuration & styling 10 Oct 12, 2010 01:12 PM
Header Images Fail to Rotate Yarrokon Header configuration & styling 10 Jun 8, 2009 11:17 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:29 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.