Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working?


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Jun 20, 2010, 02:20 PM
Shepherd Jim's Avatar
Shepherd Jim
 
301 posts · Feb 2009
Bristol, midcoast Maine USA
[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working?

I'm running the newest ATA 3.5.1 on WordPress 3.0.

In ATA Options "Style & edit HEADER AREA" no matter whether I select "No" or "Yes" for Show Blog Tagline the tagline ALWAYS shows.

here's my testsite
__________________
i wish i knew then what i know now
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Somehow the option "NO" for the BLOG TITLE and the BLOG TAGLINE don't work justbridge Header configuration & styling 11 Feb 22, 2011 05:09 AM
[SOLVED] Overlayed Blog Title/Tagline Style added "space" on other pages besides home emilyrose Header configuration & styling 1 May 4, 2010 09:33 PM
When "parent" clicked, "children" become active and don't change on hovering ymf Page & Category Menu Bars 1 Apr 23, 2010 07:43 AM
How to change the font of "1 comment to..." and "Leave a Reply" headers RHCdG Header configuration & styling 1 Nov 28, 2009 04:56 AM
Background color "sub-pages" and "whole menu bar" gxxfy Page & Category Menu Bars 1 Nov 24, 2009 02:46 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.