Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] I get "Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on


  #1  
Old Sep 5, 2010, 12:50 PM
Vickib
 
5 posts · Sep 2010
When I view my blog (which one that I've set up only to test WP upgrades, themes (I'm considering switching my blog to this one) and plugins.

So I just installed Wordpress 3.01, have my control panel, and activated the Atahaulpa theme, but when I view my blog it only gives me the one line of text "
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum "

It doesn't appear that i need to change or set any of the theme options to see the initial default page.

When I activate another theme I see my blog page as it should be, with my test post and the basic theme default layouts.

Is your blog incompatible with WP 3?

Thanks,
Vicki
  #2  
Old Sep 5, 2010, 02:31 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Go to ato->export/import settings and press the 'delete bfa_ata4' record.
This should clean it up.

Warning: once you have started changeng options, doing this will wipe out all your settings
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 5, 2010, 05:09 PM
Vickib
 
5 posts · Sep 2010
Well after I figured out what you meant by ato, I went to import / export and did not see any such button ('delete bfa_ata4' record). I tried doing a reset but still can't see any default theme. Is this something that is a result of using it on WP 3? Why would this happen before I ever changed any setting at all?
  #4  
Old Sep 5, 2010, 07:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa are you using? Sorry, I assumed it was 3.5.2 or better (my bad)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 7, 2010, 12:58 PM
thellancer
 
11 posts · Sep 2010
Rochester, NY USA
I am having the exact same issue. I installed Atahualpa on a new WP installation for a client who wanted the default appearance shown in the preview, but when I activate the theme I get nothing but this line of text on the page
"Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum"

Other themes work fine. All the Atahualpa settings appear in the control panel, but no matter what I edit nothing changes.

BTW I am using WP 3.4.9 and have tried both Atahualpa 3.4.9 and 3.5.1 with the same result.

Last edited by thellancer; Sep 7, 2010 at 01:00 PM. Reason: left out some info
  #6  
Old Sep 7, 2010, 02:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Follow the suggesting in post #2
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Sep 7, 2010, 03:18 PM
thellancer
 
11 posts · Sep 2010
Rochester, NY USA
That worked. Thanks very much, appreciate the help.
  #8  
Old Sep 7, 2010, 05:34 PM
Vickib
 
5 posts · Sep 2010
Hi! Sorry I guess it would have helped to mention that! It's version 3.4.9.

Thanks for any clues!

Vicki
  #9  
Old Sep 7, 2010, 05:36 PM
Vickib
 
5 posts · Sep 2010
I just noticed you mention a newer version above, but when I went to the theme page from the wordpress search I just clicked the install or download from there, assuming I would get the most up to date version. I might fare better with 3.5.2 so I shall hunt for that one
  #10  
Old Sep 7, 2010, 05:50 PM
Vickib
 
5 posts · Sep 2010
Ok, I found while searching that I should be looking for version 3.5.3 due to a bug so found it, installed, found that delete button, and voila, I have the default page now - thanks!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Footer - How can I edit the text in the footer to remove "powered by Wordpress"? unadoyle Post-Kicker, -Byline & -Footer 1 Sep 2, 2010 03:37 PM
[SOLVED] Error installing atahualpa 3.5.3: blank page plus Powered by WordPress & the la christina! New Versions, & Updating 4 Aug 29, 2010 02:53 PM
To delete Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll angelcath Header configuration & styling 1 Jul 1, 2010 09:03 AM
[SOLVED] Show Blog Tagline "Yes"/"No" not working? Shepherd Jim Header configuration & styling 8 Jun 21, 2010 10:09 AM
[SOLVED] Confusing "Style Posts and Pages"- there is no main tab "Text & Link Styling treeplant Center area post/pages 4 Apr 5, 2010 08:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.