Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Trying to create buffer around embedded video using "hspace=xx" code


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Apr 7, 2010, 11:58 AM
bryce
 
9 posts · Mar 2010
[SOLVED] Trying to create buffer around embedded video using "hspace=xx" code

I have a video embedded on one of my pages (http://www.rebuildingalliance.org/pr...ppened-to-abir). I would like to create a buffer area so that text does not run up right against the video.
I've used the "hspace" and "vspace" code and it seems to work initially, but it eventually disappears.

The code is:
<object style="float: right;" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="315" height="259" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0"><param name="align" value="left" /><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/34cruJsVMRc" /><embed style="float: right;" type="application/x-shockwave-flash" width="315" height="259" src="http://www.youtube.com/v/34cruJsVMRc" align="left"></embed></object>

I have put ' hspace="10" and vspace="10" ' right in front of the width and height code, so the first line of code looks like
<object style="float: right;" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" hspace="10" vspace="10" width="315"...>

I seems to save the code for a time, but eventually (within 10 or 15 minutes) the hspace and vspace codes have disappeared.

Anyone know a way to work this out?
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Embedded video not working at all... Alien99 New Versions, & Updating 5 Feb 2, 2011 11:42 AM
Plugin "User Photo" => Where to put the code in Atahualpa? nudgens Plugins & Atahualpa 2 Nov 26, 2009 07:31 AM
Looking for "robots" code in header jenb Header configuration & styling 1 Oct 11, 2009 10:35 AM
Executing PHP Code in "HTML Inserts Header" Section twola Forum How-To 1 Sep 30, 2009 04:51 AM
How to use <?php... ?> code in "Post Info Items" sections? TotalBalance Post-Kicker, -Byline & -Footer 0 Mar 14, 2009 03:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.