Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Server Configuration


  #1  
Old Mar 31, 2011, 04:34 AM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
Started bringing up a VPS server tonight. Apparently I am missing a php library. Could someone take a look at http://icon55.com/blog and give me some idea of where to go? This is a brand new installation of 3.6.4.
  #2  
Old Mar 31, 2011, 04:39 AM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
2010 works fine by the way.
  #3  
Old Mar 31, 2011, 05:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you are hitting the 'Suhosin' issue. See if you are getting blank page with Atahualpa 3.6.x (Suhosin issue)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Mar 31, 2011, 07:54 AM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
I put suhosin.executor.include.whitelist bfa:// in a php.ini in root and public_html.
I did it again with suhosin.executor.include.whitelist = bfa://
Neither one worked.
  #5  
Old Mar 31, 2011, 08:07 AM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
Is there any way I can get a copy of the files it is looking for on bfa:// and put them on my server?
  #6  
Old Mar 31, 2011, 11:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it;s a stream wrapper. the code is building it on the fly
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Mar 31, 2011, 07:39 PM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
php_value suhosin.executor.include.whitelist "bfa://" or php_value suhosin.executor.include.whitelist bfa:// in the .htaccess file gives me a 500 internal server err.
  #8  
Old Mar 31, 2011, 08:08 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,560 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
This has been the big issue with this problem. Different installs of php end up having a different place to white list stream wrappers and some hosts don't allow anything to be whitelisted.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Mar 31, 2011, 09:40 PM
pdhodges
 
7 posts · Oct 2010
Mountainview CA
I dumped the problem in the lap of my host's tech support. After about 30 minutes I got the following response.

Dear Customer,

We have downgraded the version of PHP from 5.3.6 to 5.2.17. And now your site seems to work well.
Could you please check it and let us know in case it is not?
Thank you.

----

I does indeed work fine!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
One line Configuration Boxes dynamicwebs Header configuration & styling 27 Feb 5, 2011 09:34 AM
need help with two problems of my header configuration maggiehu Header configuration & styling 1 Nov 29, 2010 03:47 PM
Configuration Panels Behavior kpkes@yahoo.com Header configuration & styling 8 Jun 15, 2010 09:34 AM
[SOLVED] Kicker Configuration kpkes@yahoo.com Header configuration & styling 2 Mar 7, 2010 01:47 PM
Changing Sidebar Configuration...? Taffy Sidebars & Widgets 7 Nov 4, 2009 04:01 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.