Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Page Title Does Not Show Along With Blog Title


  #1  
Old Sep 25, 2009, 01:20 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Exclamation Page Title Does Not Show Along With Blog Title

Not sure where exactly to post this, so here we go!


Since implementation, I have had, and have seen on show: Page Title << Blog Title

Show the blog title in front of or after the page title, in the meta title tag of every page? Or, show only the page title?
Page Title - Blog Title

All my recent posts have ceased to "Show" correctly.

i.e. "Showing" Blog Title only.


Why?


Thanks.
  #2  
Old Sep 25, 2009, 03:32 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Anyone?


Need to know what the problem is, and fix it!


Please
  #3  
Old Sep 25, 2009, 03:38 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
On which version 3.4.2 or 3.4.3. And did it work before, and what was your setting (and/or Atahualpa version) then?
  #4  
Old Sep 25, 2009, 03:48 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Per Footer: WP 2.8.4. | Atahualpa 3.4.2.



Hi Flynn,

Thanks for responding, appreciated.

I commenced with 3.4.2.

and it was working okay until recently.

Still running on 3.4.2.


So why has this suddenly occured (recently) ?

What can be done to fix it?


Thanks
  #5  
Old Sep 25, 2009, 04:25 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
So it started to happen all of a sudden? Did you install a plugin recently? If so disable it and see if this helps. Before I can suggest a solution I need a hint as to what may have triggered this

The settings you describe are the default settings.

You could also try out version 3.4.3. You can run it s an additional theme by giving it a unique directory name in wp-content/themes/ e.g. wp-content/themes/atahualpa343 vs your existing wp-content/themes/atahualpa342. Then see if it works there
  #6  
Old Sep 25, 2009, 05:26 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Yes, it has happened all of a sudden.


Today, noticed last posts did not show Page Title << Blog Title

only Blog Title on show.


So, I searched back and there were more, recently, besides, with just the Blog Title.


Checked in all browsers, same situation.

Bookmarks

Tags
blog and landing page, not published, title tag

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Blog title still showing even though I selected &quot;No&quot; to Show Blog title PrettyChicky Header configuration & styling 2 Jun 18, 2009 07:43 PM
How to put tagline along with blog title to show as the browser title? Oracle Atahualpa 3 Wordpress theme 2 May 7, 2009 10:32 AM
Don't want page title to show Frederick Forum How-To 2 Mar 31, 2009 10:22 PM
Show Post Title as Page Title patgeary Header configuration & styling 2 Mar 27, 2009 07:10 PM
Header image between Blog Title/Sub Title and search box bseppa Header configuration & styling 1 Mar 15, 2009 02:39 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:10 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.