Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Problem adding tweet button


  #1  
Old Jun 6, 2011, 05:55 AM
ragdoll
 
27 posts · Oct 2010
I'm trying to manually add the code for a tweet button. The code is the following:
Code:
<a href=”http://twitter.com/share” data-text=”<?php the_title(); ?>” data-url=”<?php the_permalink() ?>” data-count=”horizontal” data-via=”FotoComeFare“>Tweet</a><script type=”text/javascript” src=”http://platform.twitter.com/widgets.js”></script>
I pasted it in the LOOP area, so as to show it both on the home page, at the end of each excerpt, and after each post, before the footer.
When the button is clicked only the @ mention works. The title is cut to the first word and the permalink isn't even shown.
Where am I wrong?
  #2  
Old Jun 6, 2011, 06:57 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what version of Atahualpa and WP?
What is the url?
do you have all the BUGFIX's for the release applied? (New Versions & Updates forum)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 7, 2011, 04:35 AM
ragdoll
 
27 posts · Oct 2010
Sorry.
I have Wordpress 3.1 and Atahualpa 3.6.4.
After installing Atahualpa 3.6.4 I did not install any bugfix.
  #4  
Old Jun 7, 2011, 05:08 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
where did you get this code and where are you trying to put it?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 7, 2011, 05:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if you look at the code you supplied, the double quotes are not real double quotes, the y are styled double quotes and that is what is causing the issue. Never use a word processor to copy code, always use a text editor.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jun 8, 2011, 03:48 AM
ragdoll
 
27 posts · Oct 2010
Thank you, it was double quotes fault. I never use word processors to edit code. However, this time I used an online HTML editor which substitutes some characters even in the source view.
Thank you again.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] fb share/tweet in header totalwise Header configuration & styling 6 Jun 5, 2011 11:21 AM
[SOLVED] LIKE button problem upalm Plugins & Atahualpa 1 Mar 23, 2011 12:12 AM
Atahualpa and WP Tweet Button and wp-print and wp-email Alcatraz Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Nov 26, 2010 12:59 PM
adding a submit button to the header search box eyelight Header configuration & styling 2 Aug 2, 2010 07:16 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.