Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Atahualpa 3.4.6 to 3.5.1 Logo image problem !


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old May 29, 2010, 10:17 AM
WTMark's Avatar
WTMark
 
24 posts · Jan 2010
Ohio ,USA
[SOLVED] Atahualpa 3.4.6 to 3.5.1 Logo image problem !

I just updated to 3.5.1 and reloaded my header images and my logo , everything seems to be working except my logo image .I am sure it is something simple. I have loaded my image to the exclusive folder under images what else am I missing?

http://bartonsfarm.com/wp
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Logo problem ? WTMark New Versions, & Updating 3 Apr 16, 2010 03:06 PM
If I Leave The Logo Image Field Blank, It Displays Broken Image Icon in Header psaltriparus Header configuration & styling 1 Oct 20, 2009 10:30 AM
[SOLVED] why insert image into image header in place to the blogtitle (like a logo) ? gilles Header configuration & styling 1 Sep 5, 2009 05:14 AM
replace "3 cubes" logo with custom logo image liontigerbear Header configuration & styling 3 May 13, 2009 03:07 PM
Logo problem Rio Header configuration & styling 1 Apr 8, 2009 07:16 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.