Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

[SOLVED] menu background image only shows up on home page, missing on pages/post


  #1  
Old Mar 3, 2010, 04:09 PM
Athena account2
 
55 posts · Feb 2010
USA
I have the newest ATO & WP. I finally got the background image like I was hoping only it's missing on other pages/post It's only on the home page and no where else. My site is a bit of a mess right now but it is vintagepreciousboutique.com. Thanks.
  #2  
Old Mar 3, 2010, 05:00 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
this is because you have your permalink messed up. don't put the blog address in the permalink
your home page is 'http://vintagepreciousboutique.com'
but the UNCATEGORIZED page is 'http://vintagepreciousboutique.com/http:/vintagepreciousboutique.com/category/uncategorized/' so the permalink must be messed up and since you are using an unqualified url everything gets out of wack
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 4, 2010, 02:47 AM
Athena account2
 
55 posts · Feb 2010
USA
I'm not readding the 2nd address it's doing it on it's own and I can't get the second url off I can only edit the page/post name on the permalink. It seams to do it only with the post and not the pages I go and add a new post and it just doubles it. any idea's why?
  #4  
Old Mar 4, 2010, 03:01 AM
Athena account2
 
55 posts · Feb 2010
USA
Permalinks fixed, but background images on menu/cats bar only shows up on homepage and not on post or pages.

Also my gallery only shows up on the homepage when I click the post link it's missing.

In case anyone made the same mistake as me this is what happened, I fixed my custom field from siteurl/%cat%/%postname%/ which is why it only showed double url on cats and not posts. To just /%postname%/. Or is that still wrong? At least my url is not doubled now.

Thanks
  #5  
Old Mar 4, 2010, 03:42 AM
Athena account2
 
55 posts · Feb 2010
USA
Hi, I found part of my here by accident reading for answers on other questions

http://forum.bytesforall.com/showthr...osts#post25649

on my css I change url(path) to url(whole site url/path).

Now I just need to know why my gallery only shows up on the home pages sounds like it's going to be another all nighter.
  #6  
Old Mar 4, 2010, 04:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,551 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'm closing this thread since the original question is solved - please open a new thread for the gallery issue (so people searching titles can find teh answer if they have the same issue)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post pages are missing SavvyBaker Center area post/pages 5 Jan 21, 2010 11:06 AM
Widgets in right hand side missing on home page - not sure why!? tobywinn Sidebars & Widgets 5 Oct 1, 2009 04:35 PM
[SOLVED] Background image doesn't display for post pages Tim F Header configuration & styling 1 Jul 26, 2009 06:59 PM
Header image displays on all pages BUT the HOME page imabeliever Header configuration & styling 3 Apr 14, 2009 07:05 AM
How do I change the home page top menu text and background box colors? bella123 Page & Category Menu Bars 4 Feb 13, 2009 08:07 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.