Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Home page title not displaying ...


  #1  
Old Oct 6, 2010, 02:48 PM
edkopec
 
5 posts · Sep 2010
Hi,

I am using Atahualpa 3.4.9 with Wordpress 3.0.1. My site is www.mrhomebuddy.com, and I am doing some SEO on the site and have run into to problem I can't seem to solve. I'm sure it's simple buy maybe someone out there has found a solution already.

I have created a static home page (home.php) and everything works fine except ... when I open the site, the correct home page loads, but when I do a 'view source' the title does not show between the <title>< /title> brackets. When I look at the source code for the home.php the title does show in the brackets.

Any help would be appreciated!

Thanks!
  #2  
Old Oct 6, 2010, 03:28 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What are you using for SEO?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; Oct 6, 2010 at 03:30 PM.
  #3  
Old Oct 6, 2010, 03:40 PM
edkopec
 
5 posts · Sep 2010
Atahualpa 3.4.9 SEO and I also tried SEO Ultimate ... neither of which let you modify the static home page ... as far as I can see.
  #4  
Old Oct 6, 2010, 03:43 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
In ATO>Configure SEO what do you have selected for Meta Title Tag format? I don't have 3.4.9 installed so can't test if this is happening of everyone. Have you considered upgrading to 3.5.3?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Oct 6, 2010, 04:08 PM
edkopec
 
5 posts · Sep 2010
Meta Tag format is Page Title only. I didn't want to change versions until I got this worked out ...
  #6  
Old Oct 6, 2010, 06:45 PM
edkopec
 
5 posts · Sep 2010
OK upgraded to 3.5.3 and the problem continues to exist.
  #7  
Old Oct 6, 2010, 07:39 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I think it just dawned on me what is happening. When you said you created a home.php page I just though you created a page and set it as the static home page. I'm guessing that is not what you did right? If you created your own home.php then the code would have to built in such a way as to integrate with Atahualpa.

Am I correct in my assumptions? If so is there a reason you didn't just create a regular WordPress Page and set it as a static home page in WordPress settings?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #8  
Old Oct 6, 2010, 08:43 PM
edkopec
 
5 posts · Sep 2010
You are exactly right ... just figured it out myself ... I created a home.php page in a text editor with the one line code of the header and the footer, and then built the body, which worked OK on the surface, but not under the covers.

What I did to fix the problem was create a home page in the ATO under Pages, and then in the Settings, under Reading, set the static page to be the front page which is the Home page I created in Pages.

Whew ... not sure I even understand that!

Thanks for the support anyway!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to rename "Home" title in the home page instead setting NOT to display "home"? akg Center area post/pages 6 Sep 30, 2010 08:33 PM
[SOLVED] Static Home Page Displaying Posts elgorrion Forum How-To 3 Sep 19, 2010 07:04 PM
[SOLVED] Static Home Page Displaying New Posts Indubitable Turtle Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Jul 30, 2010 02:23 PM
Glitches with Firefox tabs and home page title runbei New Versions, & Updating 2 Feb 27, 2010 10:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.