Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

Ads On Not Show On Single Post Page


  #1  
Old Dec 24, 2009, 04:09 AM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

How can i set that my Google ads not show on single post page even ads show on main page and other pages

Thanks
  #2  
Old Dec 24, 2009, 07:00 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa and WP?
Where are the ADs? In a widget? In a post?
What is the URL

If you're using a widget, there are several plugings that can control when the widget will display - 'widget logic' is just one, do a google search and you can find others.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 24, 2009 at 01:47 PM.
  #3  
Old Dec 24, 2009, 08:40 AM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

Thanks for Reply .. i want ads display on above mid area loop .. and display on all page but not show on single post
  #4  
Old Dec 24, 2009, 01:47 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa and WP?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 24, 2009, 11:31 PM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

We are using Atahualpa 3.4.4 and WP- 2.9
  #6  
Old Dec 25, 2009, 04:06 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you can add a new widget area (see the theme options) and the use a plugin like widget logic to control the page it shows on
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 26, 2009, 01:12 AM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

Thanks Dear, for gr8 support,

I need some help

i m using this syntax for display content on special category page like

<?php if (is_category('3413')){ ?>
Read FREE %categories-linked(', ')% Articles and learn Online
}?>
else {?>
Watch FREE %categories-linked(', ')% Video Tutorials and learn Online
}
<?php } ?>

can you solve this for me because this is not working

Thanks

Last edited by juggledad; Dec 28, 2009 at 04:24 AM.
  #8  
Old Dec 26, 2009, 01:14 AM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Dear,

Also i want my article category post not show on homepage how can i do this
  #9  
Old Dec 27, 2009, 05:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
i m using this syntax for display content on special category page like

<?php if (is_category('3413')){ ?>
Read FREE %categories-linked(', ')% Articles and learn Online
}?>
else {?>
Watch FREE %categories-linked(', ')% Video Tutorials and learn Online
}
<?php } ?>
Where are you putting this code?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Dec 27, 2009, 12:28 PM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

I m putting this on middle area above loop
  #11  
Old Dec 27, 2009, 02:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Do you mean you are putting it as the very first lines at ATO->Style & edit CENTER COLUMN->The LOOP?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Dec 28, 2009, 01:12 AM
yunusb2k
 
11 posts · Sep 2009
Hello,

I m putting this line with "Content ABOVE the LOOP", panel in theme setting
  #13  
Old Dec 28, 2009, 04:25 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url so I can take a look?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Show a unique sidebar for just a single page considerthis Sidebars & Widgets 1 Sep 2, 2009 03:08 PM
[SOLVED] Next post and previous post links on top of single post page error susieswe Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 15, 2009 02:58 PM
AdSense ads will not show in right sidebar Joey Sidebars & Widgets 4 May 6, 2009 08:08 AM
Problem implementing "How to show single post special category on static home page??" mkny13 Post-Kicker, -Byline & -Footer 6 May 5, 2009 05:21 AM
[SOLVED] How to show single post special category on static home page?? Shepherd Jim Post-Kicker, -Byline & -Footer 5 Mar 19, 2009 07:42 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:56 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.