Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Atahualpa and Nextgen Gallery display


  #1  
Old Jun 22, 2010, 07:19 AM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
Hello
I run out of ideas how to get the gallery to a bottom of an article. I tried to post it in wordpress and bytesforall, but nobody seems to know about.
The problem: It doesn’t matter where i place the (nggallery id=#) or (gallery=#), it always shows the gallery on top of the article. I’d really like to have it after the text again, and not on top. (EG: http://www.danigg.ch/ferien/sudengland/)
I use Atahualpa 3.5.1 with wp 3
Please tell me it is possible somehow.
Thank you
  #2  
Old Jun 22, 2010, 03:34 PM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
Is nobody working with Nextgen Gallery and Atahualpa? Or did i post it to the wrong place? I seem to be only one with such a behavior. Maybe it's possible that the Atahualpa Version 3.4.4 mixed that up? - A strange problem it seems. Appreciate any idea.
Nidan
  #3  
Old Jun 23, 2010, 05:53 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I just did a test and the text I put above the nextgen shortcode shows above the slideshow.
how are you setting things up?
What is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jun 24, 2010, 01:07 AM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
E.G. http://www.danigg.ch/ferien/sudengland/ is on of the vacation pages, i have the code (nggallery id=18) after the introducing text. But the gallery is always at the very beginning.
Strange thing, when i switch from picture list to slideshow, everything shows up how it should. But back to the list it changes again.

Last edited by Nidan; Jun 24, 2010 at 01:14 AM.
  #5  
Old Jun 27, 2010, 07:33 AM
ningalooclub
 
9 posts · May 2010
Western Australia
Not sure if it is just a typo in your reply but you have used round brackets instead of square ones.
  #6  
Old Jun 27, 2010, 02:40 PM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
Hi ningalooclub
Thank you for replying. It is just a typo think, i didn't know if it shows it right if i would use the right square ones.

Last edited by Nidan; Jun 27, 2010 at 02:47 PM.
  #7  
Old Jun 29, 2010, 05:08 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'm seeing it at the botom of the page
Click image for larger version

Name:	Picture 3.jpg
Views:	551
Size:	36.5 KB
ID:	584
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Jun 30, 2010, 02:53 AM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
No, i just set it to slideshow by default (little workaround).
Now switch to List view, what i'd prefer to have by default, and it jumps above the text. That is what i described before. Isn't that wierd??
  #9  
Old Jul 4, 2010, 03:43 AM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
Am I realy the only person with that strange behav of the nextgen and Atahualpa? That is wierd.
  #10  
Old Jul 6, 2010, 04:16 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Well, what did you do? Now it shows as a gallery at the bottom of the page.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Jul 6, 2010, 06:55 AM
Nidan
 
10 posts · Jun 2010
Switzerland
Hi Juggledad
After hours i found the hint that NextGEN ImageFlow makes this behavor since 1.3.1. So i deactivated that plugin for now, and now it works.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NextGEN-Gallery varkis Sidebars & Widgets 12 Jun 9, 2010 10:33 AM
[SOLVED] Gallery breaking problem with NextGEN and Atahualpa acabtp Plugins & Atahualpa 3 Jul 9, 2009 07:06 PM
NextGen Gallery qitt New Versions, & Updating 4 Jun 30, 2009 06:09 AM
Need a search for Nextgen Gallery danzibar Plugins & Atahualpa 1 May 11, 2009 06:53 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.