Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Admin navigation bar does not show at top of page when logged in


  #1  
Old Jun 18, 2014, 12:06 AM
ericmacknight
 
22 posts · Oct 2009
[SOLVED] Admin navigation bar does not show at top of page when logged in

Using Atahualpa 3.7.15, WP 3.9.1.

Just created a new blog, and when I am logged in and viewing the blog (not the Dashboard), the admin navigation bar that should appear at the top of the page is not there.

When I switch themes to Twenty Fourteen, the admin nav bar reappears, so this seems to be an Atahualpa problem.

This happened to me the last time I created a new blog, a few weeks ago, and somewhere I found some code to add to one of the pages that fixed the problem. But I was in a hurry and failed to note the source, so now I am stuck again.

Any help out there?

Much appreciated!

Eric
  #2  
Old Jun 18, 2014, 04:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What's the URL ?
Does the footer show?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jun 18, 2014 at 04:37 AM.
  #3  
Old Jun 18, 2014, 04:36 AM
ericmacknight
 
22 posts · Oct 2009
http://www.ericmacknight.com/iblanglit/
  #4  
Old Jun 18, 2014, 04:47 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
for some reason the footer is not being processed
1) if you have added anything to the ATO->Style & edit FOOTER->Footer: Content? if so set it back to the default - but in any case - hit the SAVE at teh bottom of the screen
2) disable any plugins
3) try removing all the widgets
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 18, 2014, 06:30 AM
ericmacknight
 
22 posts · Oct 2009
That did it!

(I mean #1: "if you have added anything to the ATO->Style & edit FOOTER->Footer: Content? if so set it back to the default".

Here's what I had in the footer:
Copyright © %current-year% %home% - All Rights Reserved

Any idea which part of that caused the problem?

Many thanks,

Eric

Last edited by ericmacknight; Jun 18, 2014 at 08:36 AM.
  #6  
Old Jun 18, 2014, 08:34 AM
ericmacknight
 
22 posts · Oct 2009
I have now found the previous fix I used:

Insert this line
<?php wp_footer(); ?>
just before the </body> tag in footer.php

Eric

Bookmarks

Tags
admin bar, atahualpa 3.7.15, wp 3.9.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Wordpress admin bar does not show up drongo Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Apr 28, 2014 03:26 AM
Home page renders old version of the page when not logged into dashboard vinceesq Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Jan 2, 2014 05:45 AM
Upgrade 3.49-> 3.53 ok when logged in, white page when logged out. jasonchamb New Versions, & Updating 3 Oct 24, 2010 06:31 PM
Possible to only display Page menu to logged in users? Thomas Page & Category Menu Bars 7 Jul 5, 2010 02:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.