Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » eCommerce & Atahualpa »

Upgraded wp-ecommerce plugin - numerous display issues


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Nov 19, 2013, 05:54 AM
im1dermike
 
12 posts · Sep 2010
Upgraded wp-ecommerce plugin - numerous display issues

I created a WP e-commerce site for a friend a year ago and haven't touched it since initially getting things working. She contacted me recently that she was unable to add new items so I upgraded the WP e-commerce plugin (to 3.8.12) which resolved the issue with being unable to add new products, but now her site has a handful of other display issues.
  • The categories page (in Default View) looks a mess. It has no images and information about products within each category is listed vertically without any differentiation between products.
  • On the products page, the description text for each product wraps below the product image rather than being on the side (again in Default View).
  • I'm trying to display 3 widgets in the right sidebar and it's not appearing on at least 2 pages (Categories and Products if that means anything). I have every checkbox checked in the RIGHT sidebar: Display on section and have not explicitly entered any page IDs to exclude. On the Categories page, like I said, there is no sidebar. And when I inspect the markup the tr#bodyrow only has a td#middle; there is no td#right.

On every page, in my browser's console window, I see an error that the following file is missing: /wp-content/plugins/wp-e-commerce/wpsc-theme/wpsc-iShop.css?ver=3.8.12.1.55f8cfa0d7. Not sure what the deal with that is...

What do I need to do to resolve these issues? Thanks in advance.

ps. The site is http://www.brooksmountainsoap.com if that helps. And I'm using Atahualpa 3.7.12.
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECommerce plugin other than "WP eCommerce" kdawes01 eCommerce & Atahualpa 5 Nov 2, 2012 05:10 AM
Numerous Nav buttons in side bar? 49Monsters Sidebars & Widgets 13 Sep 24, 2010 06:21 AM
Ecommerce issues imwiththebandlq eCommerce & Atahualpa 6 Jul 18, 2010 10:30 PM
eCommerce Plugin Layouts? Foppa eCommerce & Atahualpa 1 Jul 17, 2010 10:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:28 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.