Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Background image missing in header and side bars


  #1  
Old Jun 13, 2019, 02:50 AM
RHCdG
 
170 posts · Nov 2009
Netherlands
Background image missing in header and side bars

Hi,

The background image has gone missing today from the header and side bar areas of my website, leaving them blank. I checked ATO > Style POSTS & PAGES but all the boxes show the image (background: url(/wp-content/themes/atahualpa/images/darkorange.jpg);

Would you please check the site for me, and tell me what I can do?

Many thanks!
Rutger
  #2  
Old Jun 13, 2019, 01:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'm seeing an orange background/ Have you cleared your cashes in your browser?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 13, 2019, 02:08 PM
RHCdG
 
170 posts · Nov 2009
Netherlands
Hi JD,

It's the white bands above and on both sides that shouldn't be there. It should be all orange.
Can you take another look, please?

Thanks!
Rutger
  #4  
Old Jun 13, 2019, 03:44 PM
RHCdG
 
170 posts · Nov 2009
Netherlands
Following up, JD, I just noticed the strangest thing: the latest post on my blog is fine (all orange, no white bands); all pages are fine as well, but all the other posts and the landing page are off (have white bands). I am dumbfounded as to what the cause of this might be but I put my trust in you.
Thanks!
Rutger
  #5  
Old Jun 13, 2019, 05:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You must have a plugin that is causing the problem. On the home page I see:
HTML Code:
#fusion-gmap-container, #main, #sliders-container, #wrapper, .fusion-separator .icon-wrapper, body, html {
  background-color: #ffffff; 
}
which is causing the problem.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jun 14, 2019 at 05:53 PM.
  #6  
Old Jun 14, 2019, 05:48 PM
RHCdG
 
170 posts · Nov 2009
Netherlands
Hi JuggleDad,

I disabled all plugins but the white bands still remain.
I recently moved my site to another host and have had some issues along the way. I assume this glitch has to do with all the tinkering that has been going on over the past few days. However, in the debug.log I found the following message:

Quote:
[14-Jun-2019 13:22:25 UTC] PHP Notice: register_sidebar was called <strong>incorrectly</strong>. No <code>id</code> was set in the arguments array for the "Left Sidebar" sidebar. Defaulting to "sidebar-1". Manually set the <code>id</code> to "sidebar-1" to silence this notice and keep existing sidebar content. Please see <a href="https://codex.wordpress.org/Debugging_in_WordPress">Debugging in WordPress</a> for more information. (This message was added in version 4.2.0.) in /home/cornetsd/domains/cornetsdegroot.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4773
This message is followed by many like it. I am attaching the first few lines of the debug.log, it's pretty huge, and goes on and on about sidebars. There are also some references to Atahualpa though. Do you see anything in this section that helps?

Thanks,
Rutger
Attached Files
File Type: txt debug.log.txt (22.9 KB, 789 views)

Bookmarks

Tags
background image

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Background and Banner Image missing when printing roostar Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jun 21, 2011 05:33 PM
How do I change the color of my side bars, header & footer? roxybc Sidebars & Widgets 8 Jun 12, 2011 06:35 PM
How do I move the two gray background bars down to accomodate a taller header? thellancer Header configuration & styling 1 Sep 29, 2010 09:44 PM
Moved side bars to right side, now have dotted lines around areas tomlucas Sidebars & Widgets 1 Apr 16, 2009 05:24 PM
Both side bars on the right LisaNewton Sidebars & Widgets 2 Feb 12, 2009 02:40 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.