Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] How do I put the post title back in the individual posts back?


  #1  
Old Jul 7, 2009, 03:05 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
I noticed in the upgrade that the titles disappeared....

Where's the setting at?

Can't find it.

Help!
  #2  
Old Jul 7, 2009, 03:20 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
please post your url

With Atahualpa 3.4 my posts show their titles. Please give more detail
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 7, 2009, 03:23 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Quote:
Originally Posted by juggledad
please post your url

With Atahualpa 3.4 my posts show their titles. Please give more detail
Okay...

http://www.politicalbyline.com/

Click on the postings... you'll see, no title...

What do have to do to get the title back at the top?
  #4  
Old Jul 7, 2009, 04:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Hmmm, some of the titles do show up ('Ooopsie!: In a slip of the tongue, Obama Demotes Russia’s Current President', 'Heh: Liberals are now whining about increased')

To debug this problem, you should disable all your plugins and see if the problem still exists.
If it does, then I would check out what is actually in the posts. Everything on the second page of posts shows the title fine.
Good luck
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jul 7, 2009, 06:05 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Quote:
Originally Posted by juggledad
Hmmm, some of the titles do show up ('Ooopsie!: In a slip of the tongue, Obama Demotes Russia’s Current President', 'Heh: Liberals are now whining about increased')

To debug this problem, you should disable all your plugins and see if the problem still exists.
If it does, then I would check out what is actually in the posts. Everything on the second page of posts shows the title fine.
Good luck
I've deactivated everything except Akismet and I know damn well, that it is not causing. It is still doing it. I ever removed the cartoon that I thought was causing it.

The title of postings is not showing up. So, it's something in the code. Point blank.

Good day.

-Pat
  #6  
Old Jul 7, 2009, 08:07 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Unless there's a switch flipped somewhere, (So to speak...) and I ain't finding it...

Anyone?
  #7  
Old Jul 9, 2009, 07:51 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
see solution in http://forum.bytesforall.com/showthr...=9792#post9792
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Jul 9, 2009, 03:05 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Quote:
Originally Posted by juggledad
That sir did the trick...

wOOt!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Padding for individual post aliasfreq Atahualpa 3 Wordpress theme 11 Mar 29, 2012 04:46 AM
css insert not showing individual posts bushtool New Versions, & Updating 9 Jul 15, 2009 06:54 PM
I removed the left side bar from my home page, and now want put it back, but can't... nasu Sidebars & Widgets 2 May 24, 2009 03:08 PM
How to put tagline along with blog title to show as the browser title? Oracle Atahualpa 3 Wordpress theme 2 May 7, 2009 10:32 AM
I got rid of my comments, but now I want them back mactony Comments, trackbacks & pings 10 Mar 1, 2009 03:07 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.