Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Big gap before my table renders


  #1  
Old Apr 7, 2009, 10:39 AM
shilldiy
 
8 posts · Apr 2009
Hi all,

See here:
http://mace.me.uk/mrandmrs/?p=173&pr...3&preview=true
(I think that will work)

Basically when I create a table in my post, for some reason there is a big gap just before it. Almost like it is rendering it twice, and the first time is invisible. Plus, I notice that if I hover my mouse in that space above the table, the zebra stripes highlight and move as though the table is actually there. But invisible. Hope that makes sense! Viewing in IE7.

Cheers,

Steve
  #2  
Old Apr 8, 2009, 04:23 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
The link works but I don't see any table there, neither visible nor unvisible
  #3  
Old Apr 8, 2009, 04:40 AM
shilldiy
 
8 posts · Apr 2009
Hi Flynn, my bad the url previously was a "preview" one. Check the below for an example:

http://mace.me.uk/mrandmrs/2008/12/g...ng-worked-out/
  #4  
Old Apr 8, 2009, 05:56 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
There are around 15 x <br /> above the table
  #5  
Old Apr 14, 2009, 02:40 AM
shilldiy
 
8 posts · Apr 2009
Thanks Flynn - you pointed me in the right direction. TinyMCE was inserting a bunch of <BR> at the end of each line I had in my html code for the table, which then all got rendered in one go at the top of the table. Changed a setting in the TinyMCE visual editor that gave me back some control, I think the problem is fixed now.

Cheers all.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] How to Override Table CSS? jkestler Atahualpa 3 Wordpress theme 18 Apr 13, 2015 02:34 PM
Help! Big Security Uh Oh! OneSister Atahualpa 3 Wordpress theme 11 Jun 30, 2009 06:03 AM
Large Gap At Top Of Both Side Bars agrande Sidebars & Widgets 4 Jun 29, 2009 04:39 AM
[SOLVED] How do I change the font for the big title at the top in the header? AlanaBay Header configuration & styling 1 Jun 5, 2009 12:09 PM
Big Trouble getting "Admin Links Widget" to work Shepherd Jim Plugins & Atahualpa 18 May 1, 2009 05:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:16 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.