Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » eCommerce & Atahualpa »

[SOLVED] WP e-commerce + ATA = Category Pages broken


  #1  
Old Nov 16, 2012, 11:27 AM
mafgirl's Avatar
mafgirl
 
79 posts · May 2010
Brighton, United Kingdom
[SOLVED] WP e-commerce + ATA = Category Pages broken

WP: 3.4.2
ATA: 3.7.6
Plugins: AnyFont 2.2.3, Magic Zoom 5.9.26, WP e-Commerce 3.8.8.5

Hello all at the forum!

I have a weird situation when I installed and set up WP e-commerce (from GetShopped) on a website with an ATA theme.
On the category pages, only one product image shows, the rest of the product details show and below I get an error code showing (see LINK, SCREENSHOT and below quote).
All other shop pages such as individual items look absolutely fine.

I changed back to TwentyEleven theme where the error code is not showing (see SCREENSHOT ), so one could assume it has something to do with ATA.

I had a look around on the forum and tried showing full posts rather than excepts and deleted everything in the 'do not strip these tags' to no avail. Also read http://forum.bytesforall.com/showthr...t=13906&page=2 but I am confused what the actual fix is, if any, as some people were still asking without an answer. As this post is over a year old I was also not sure if it was still relevant.

As most of the error code showing seems to be AnyFont, I assumed this would disappear when deactivating it, however, other error code was still showing, as well as only one product image showing (see SCREENSHOT ).

I then tried deactivating MagicZoom too, which made no change in the error code.

Moving back to Twenty Eleven with plugins (apart from WP e-commerce) deactivated showed everything showing without error code and both product images.

Does anyone have any idea as to what could be the problem?

Thanks ever so much for any help anyone can offer!

Full ERROR code:
Code:
"Updating cart… 
Edit 
@font-face{font-family: ‘English157 BT’; src: url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.eot’); src: local(‘☺’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.woff’) format(‘woff’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.ttf’) format(‘truetype’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.svg#english-157-bt’) format(‘svg’); font-weight:normal; }.wpsc-product h2, .wpsc-product h1, .wpsc-product h2.title a{color:#483c32 !important;font-family:”English157 BT” !important;font-size:28pt !important;font-weight:bold !important;text-align:center !important;line-height:1 !important;}@font-face{font-family: ‘English157 BT’; src: url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.eot’); src: local(‘☺’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.woff’) format(‘woff’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.ttf’) format(‘truetype’), url(‘http://emmashop.testurl.net/wp-content/uploads/fonts/english-157-bt.svg#english-157-bt’) format(‘svg’); font-weight:normal; }.wpsc-product h2, .wpsc-product h1, .wpsc-product h2.title a{color:#483c32 !important;font-family:”English157 BT” !important;font-size:28pt !important;font-weight:bold !important;text-align:center !important;line-height:1 !important;} 
"
__________________
my website www.marolinedesign.com
  #2  
Old Nov 16, 2012, 01:38 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you look at http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=18075
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 19, 2012, 02:57 AM
mafgirl's Avatar
mafgirl
 
79 posts · May 2010
Brighton, United Kingdom
Quote:
Originally Posted by juggledad
Hi Juggle dad,

Thanks so much for your reply, no I had not come across that solution.
So I tried:
  1. adding
    Code:
    <h2><a><img><div><p>
    to do not strip these tags, which showed all the images, text and links as it should be, albeit a little messed up. However; the title of the page showing is the title of the first product rather than the title of the category, the font error code still displays and there are too many images showing too
  1. I then added the code:
    Code:
    <?php if (is_category() ) { ?><h2> <?php single_cat_title(); ?></h2><?php } ?>
    to below line 9 in /wp-content/themes/atahualpa376/index.php which made no difference...

Am I editing the correct index.php? There is on in each folder ie the root, in /wp-content/ and in /wp-content/themes/

Thanks again Juggledad!
__________________
my website www.marolinedesign.com

Last edited by mafgirl; Nov 19, 2012 at 02:58 AM. Reason: forgot to copy/paste the code
  #4  
Old Nov 19, 2012, 03:28 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
the code change does go to the theme's index.php - have you tried shutting off the other plugins after putting in the code?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Nov 19, 2012, 03:51 AM
mafgirl's Avatar
mafgirl
 
79 posts · May 2010
Brighton, United Kingdom
Quote:
Originally Posted by juggledad
the code change does go to the theme's index.php - have you tried shutting off the other plugins after putting in the code?
Hi Juggledad, no I didn't. I have now (have a look at LINK ) and the font code is not showing, so this is obvs AnyFont, I'll keep on looking on WordPress forums for AnyFont/WP e-Commerce problems.

However, the title of the page showing is still the title of the first product rather than the title of the category.
This extra image at the top is still showing too. I've tried using firebug so I could perhaps set this particular image to display:none, but I can't find any code for it.
I then dug deeper and looked into Settings/Store/Presentation and the category image is set to NO, I've also not set an image for the category, so I am not sure where this image is coming from.. Could you have a look with Firebug Juggledad? Perhaps I am missing something?

Also, to double check I pasted the code in the correct spot in the index.php, lines 8-13 look like this:
Code:
<?php /* If there are any posts: */
if (have_posts()) : $bfa_ata_postcount = 0; /* Postcount needed for option "XX first posts full posts, rest excerpts" */ ?>
<?php if (is_category() ) { ?><h2> <?php single_cat_title(); ?></h2><?php } ?>
	<?php // Deactivated since 3.6.5
	# include 'bfa://content_above_loop'; 
	// Uses the following static code instead: ?>
__________________
my website www.marolinedesign.com
  #6  
Old Nov 19, 2012, 06:41 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You also need to apply the change in http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=17880 to fix the right sidebar/footer issue

does the double image also show in twenty-eleven?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Nov 19, 2012 at 06:45 AM.

Bookmarks

Tags
broken, category, e-commerce, getshopped, pages

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] wp e-commerce category view problem tropicalconsulting eCommerce & Atahualpa 8 Jul 30, 2012 04:49 AM
Category Page Broken WP ecommerce brideoflinux eCommerce & Atahualpa 39 Jan 5, 2012 06:13 PM
[SOLVED] Problems when comment order changed and comments broken into pages NN82 Comments, trackbacks & pings 7 Jan 10, 2011 10:09 PM
broken link between comments pages. Lisa Comments, trackbacks & pings 1 Feb 23, 2010 06:42 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.