Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

FavIcon Issues


  #1  
Old Oct 9, 2009, 03:28 PM
dstorm
 
12 posts · Jul 2009
Stupid issue, but I have created and placed an icon in the correct location.
Even though I choose the icon, save page, and check - same old 3 cube icon.
Stated that leaving favicon blank gives no icon.
I made blank and saved.
Still 3 cube icon appears.
Address is www.eotsphoto.com/thebolg
and into the normal naming that WP does.
Please let me know. Simple, but frustrating.
I am also unable to get a background image to appear.
Tried to fix, but started going in the wrong direction - so stopped.
Background set per instructions and image uploaded ok. - background does not update.
Mike

Last edited by juggledad; Oct 9, 2009 at 03:49 PM.
  #2  
Old Oct 9, 2009, 03:50 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
getting a 'page not found' at the address specified
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 9, 2009, 04:25 PM
dstorm
 
12 posts · Jul 2009
Sorry, try
www.eotsphoto.com/TheBlog/
  #4  
Old Oct 9, 2009, 04:26 PM
dstorm
 
12 posts · Jul 2009
Also, I believe you helped me before with this wuestion, but I get the header photo to scroll, but all of a sudden, it disappeared again, and was replaced by the default. I don't think I messed with any of those settings.
  #5  
Old Oct 9, 2009, 04:38 PM
dstorm
 
12 posts · Jul 2009
Ok - learned something - the banner is not set for anybut the index pages, it is not showing on any sub pages.
Also, does comments text box automatically size to fit vertical. I found a discussion thread about re sizing on the H, but all text shows vertically.
Background, and adjusting the overall color scheme still eludes me though. Would like to have a background image and then black color over the white.
  #6  
Old Oct 9, 2009, 07:30 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it looks like you have the original images in atahualpa/images/header along with your images, so it randomly picks an image, some times it's yours, sometimes not. Delete the ones that are not yours.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Oct 11, 2009 at 09:39 AM.
  #7  
Old Oct 10, 2009, 11:15 AM
dstorm
 
12 posts · Jul 2009
Thanks - that makes sense - those images were probably reinstalled when I upgraded.
But my main question is the fav icon
It won't go away, nor am I amble to replace it.
Have the same problem with the column background. Keep trying to change it, but nothing seems to occur.
New question - for widgets, where is the inner right and left areas - I have dropped widgets into these placeholders, but they don't seem to appear on the screen.
Thanks
Mike
  #8  
Old Oct 11, 2009, 09:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
looking at your page, the favicon issue seems to be resolved

For the sidebard, you you have the checkboxes checked for the pages you want them to display on (see 'ATO->Style & configure SIDEBARS->RIGHT INNER sidebar: Display on:' and 'ATO->Style & configure SIDEBARS->LEFT INNER sidebar: Display on:')
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
placing favicon code into header.php AlbaSurf Header configuration & styling 1 Aug 26, 2009 08:55 PM
How do I get rid of Favicon? bugmaster Header configuration & styling 1 Aug 19, 2009 02:50 AM
Favicon background problems mkrivera7 Header configuration & styling 9 Jun 5, 2009 05:04 AM
Favicon in post title bar? doug86 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 May 5, 2009 05:19 PM
favicon in firefox stephane Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Feb 14, 2009 08:28 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:42 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.