Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

[SOLVED] Blog suddenly won't load with any version of atahualpa theme !


  #1  
Old Jan 9, 2011, 06:34 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
[SOLVED] Blog suddenly won't load with any version of atahualpa theme !

I don't exactly know how it happened but I have been having a few bugs lately with my website. Eventually I am having now a White Screen of Death when trying to access to my website but somehow this only occurs only with the atahualpa theme (whatever the version), even though I was using it without any problem until then.
I have tried :
- reinstalling a fresh copy of the atahualpa theme --> won't work
- rebooting all my plugins --> won't work
- Changing the CSS from inline to external file (whatever it means) --> works fine but my category menu is all messed up (it lost most of its styling (colors, padding...)

I recently upgraded my wordpress version to 3.0.4 and my wp version to 3.6 (now switched back to 3.5.3) and wonder if that may have caused the issue.

Please help me ! I am brand new with webmastering and am getting completely lost with my options and am a bit scared to mess things even more doing a bad move.

Thank you all for your help !
  #2  
Old Jan 9, 2011, 06:37 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
A link to your site please.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 9, 2011, 08:55 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
www.monparispascher.com

Currently it is on but with the messed-up menu. Tell me if you want me to put back the css to internal so you can see the WSOD ?

Thank you for your help. If you need anything else please ask me and I'll more than happy to provide you with extra information
  #4  
Old Jan 9, 2011, 07:46 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
please try this. Activate Atahualpa 353, disable all plugins then switch the CSS to internal and see if it works. If it does, add the plugins in a couple at a time till you find the one that causes the conflict.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 10, 2011, 12:07 AM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
"please try this. Activate Atahualpa 353, disable all plugins then switch the CSS to internal and see if it works. If it does, add the plugins in a couple at a time till you find the one that causes the conflict."

I have followed your instructions. Somehow my website won't disappear anymore after switching back the css to internal. Eventually, after disabling then reactivaing all my plugins, I end up in the same situation I was with my CSS set to external, which is the website is fine but with a messed-up category menu who lost its style.

Thanks again for your help
  #6  
Old Jan 10, 2011, 08:55 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,743 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
so, with CSS at Internal and the plugins disabled is the category menu ok?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
atahualpa, site not loading, white screen of death

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why no latest version of Atahualpa via WordPress Theme intallation? Carlo New Versions, & Updating 3 Dec 10, 2010 09:39 AM
Background won't load in IE8, but loads fine in Firefox ktaylor310 Header configuration & styling 6 May 6, 2010 01:36 PM
Theme options boxes are suddenly one line long only Jozefs New Versions, & Updating 17 Feb 26, 2010 06:25 AM
[SOLVED] Blog entries suddenly bolded TheSurvivalMom Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Oct 1, 2009 10:33 PM
[SOLVED] What is going on - my blog is suddenly soo slow! pltrace Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 8, 2009 09:29 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.