Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

weird problem with the header


  #1  
Old Mar 30, 2009, 07:05 PM
wonderllama
 
3 posts · Mar 2009
weird problem with the header

For some reason, a ">" randomly appears at the very top of my page, above even the header. Any idea how i can find it and get rid of it? The page is http://impeachpelosi.com/?page_id=98
  #2  
Old Mar 31, 2009, 02:15 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
A bug, I am releasing 3.3.2 in an hour.

If you have installed 3.3.1, you don't need to update

Find in header.php, line 823:

PHP Code:
<body<?php bodyclasses(); ?><?php echo ($bfa_ata['html_inserts_body_top'] != "" 
apply_filters(widget_text$bfa_ata['html_inserts_body_top']) : ''); ?>>
and replace with:

PHP Code:
<body<?php bodyclasses(); ?><?php echo ($bfa_ata['html_inserts_body_tag'] != "" 
' ' apply_filters(widget_text$bfa_ata['html_inserts_body_tag']) : ''); ?>>
<?php echo ($bfa_ata['html_inserts_body_top'] != "" 
apply_filters(widget_text$bfa_ata['html_inserts_body_top']) : ''); ?>
  #3  
Old Mar 31, 2009, 03:17 PM
wonderllama
 
3 posts · Mar 2009
I'm still running 3.1.9 and I'd prefer not to update if I don't have to... is there a way to fix it without updating?

Thanks Flynn!
  #4  
Old Mar 31, 2009, 03:26 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
In 3.1.9 you shouldn't have this specific problem described in this thread.

Seems like you've put a
HTML Code:
<!-- google_ad_section_start -->
into the wrong field at HTML/CSS Inserts

Should be the field HTML Inserts: Body Top instead of HTML Inserts: Body Tag
  #5  
Old Mar 31, 2009, 03:34 PM
wonderllama
 
3 posts · Mar 2009
wow, i'm an idiot. thanks!
  #6  
Old Mar 31, 2009, 05:39 PM
Tim McNabb
 
2 posts · Mar 2009
I got the following when applying your patch code:
Quote:
Fatal error: Call to undefined function bodyclasses() in /home/tmcnabb1/public_html/TimMcNabb_com/wp-content/themes/atahualpa/header.php on line 871
I am probably an idiot too.
  #7  
Old Mar 31, 2009, 06:04 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
You probably applied the patch to a Atahualpa version older than 3.3

3.3: function "bodyclasses" introduced, but also error in header.php introduced
3.3.2: error of 3.3 fixed


If you have a version older than 3.3 you should neither have bodyclasses nor the error that came with it.
  #8  
Old Mar 31, 2009, 10:44 PM
Tim McNabb
 
2 posts · Mar 2009
...Told you I was an idiot. I'm on 3.2 - I'll look at your feature list and see if 3.3.2 is for me. I really like the automatic updating on previous versions, by the way. I am using your theme as a default for my new web projects. Look for periodic donations!
  #9  
Old Mar 31, 2009, 11:49 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Making the updates totally painless is probably the most important feature that I hopefully will be able to implement soon. One step will be to add "hooks" so all manual theme file edits will be in a single file such as "custom-functions.php" instead of being spread over dozens of theme files.
  #10  
Old Apr 28, 2009, 05:30 PM
currye
 
3 posts · Apr 2009
I added this change to my header.php, now I have a blank page except for this <body

I added the code back the way it was and I still cannot make my site come back up.
site: bestvarietyshop.com/bodg I am thinking I didn't need the patch because I just downloaded and started my site on the
4/24/2009 but I keep seeing that a upgrade in the admin,

Last edited by currye; Apr 28, 2009 at 05:34 PM.
  #11  
Old Apr 28, 2009, 08:41 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Don't mix and match theme files between different versions, the theme is still being changed a lot between one version and the next

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] 2 little issues I'm having (no header image in firefox &amp; problem with page m andytaylor Header configuration & styling 3 Jun 8, 2009 04:14 AM
Weird phrase showing up instead of comment time / date Taquoriaan Comments, trackbacks & pings 0 May 15, 2009 11:49 PM
Having a problem with my custom header displaying using FireFox als_lespaul Header configuration & styling 2 Jan 26, 2009 09:21 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.