Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Logo not showing up


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Oct 5, 2010, 09:19 PM
nick51
 
54 posts · Oct 2009
[SOLVED] Logo not showing up

3.5.3 on new blog. First thing was to upload new logo. It won't show up. The Huge logo shows up if I put it in but no other no matter what I do. Driving me nuts. Any ideas on what I"m doing wrong.

Thanks for any help

Nick
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Showing Logo Next To Page Menu Navigation? mannitol Page & Category Menu Bars 6 Jul 28, 2011 11:43 AM
[SOLVED] Header logo showing up intermittently in IE jdai Header configuration & styling 14 Sep 22, 2010 11:44 AM
Header logo not showing - my fix harty New Versions, & Updating 4 Aug 16, 2010 02:48 PM
Switch positions of logo and search box? Logo on right side DogBot Header configuration & styling 1 Jun 12, 2009 11:17 AM
Centering my logo better/adding a second logo jockoe Header configuration & styling 4 Mar 4, 2009 08:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.