Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

site won't load live but works fine in wp-admin


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 4, 2012, 03:48 PM
dave_2222
 
18 posts · Dec 2011
using wp 3.3.2 and Ata 3.7.6
Logged into wp=admin all works fine. When I load the site from non logged in tab (in Chrome or on smartphone) all I get is
>>

Index of/
cgi-bin/
wp-config.php
wp
any cluse.

Had just rebuilt site from a reloaded wordpress from Cpanel Softalculous auto-intsaller. Not sure if have the index and wp.configs in right folders so this may be the problem but lost really. Any ideas?
  #2  
Old May 4, 2012, 03:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,043 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What happens if you swap to twenty eleven?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Update fine on site, but WP Admin messed up Katmoody New Versions, & Updating 10 Jul 7, 2011 10:51 AM
website works fine in IE; BAD in Mozilla Firefox IDNewby Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 2, 2011 01:33 PM
Import works fine except for this one file c12281 New Versions, & Updating 10 Sep 16, 2010 09:43 AM
Background won't load in IE8, but loads fine in Firefox ktaylor310 Header configuration & styling 6 May 6, 2010 01:36 PM
Top Menu not works fine in IE bkaushik Header configuration & styling 4 Feb 9, 2010 08:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.