Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Header Logo not showing 3.5.3


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 27, 2012, 07:09 PM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
I haven't touched my blog in a couple of months and just went back and the header logo is showing either as just a link, or as a broken missing graphic icon. It should be full width about the same size as the header below it.

http://www.audiolink.com/itspeaks

Upper left below the category menu and above the black and white header graphic.

It has the audiolink/itspeaks logo and the title. The entire thing is clickable to go to our main website, not to the blog homepage.
  #2  
Old Apr 27, 2012, 07:41 PM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
It does show correctly in Safari Mac, in Firefox mac it shows the text link only, in Google Chrome Mac it shows the broken icon.
  #3  
Old Apr 27, 2012, 08:53 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
the image is a tiff, try making it a jpg
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Apr 28, 2012, 05:11 AM
Old Stevenick
 
9 posts · Nov 2010
Massachusetts
Bingo!

Thanks juggledad. I wonder if I never tested it on Firefox before, or if something in Firefox changed in the last two months to make the tiff not work?
  #5  
Old Apr 28, 2012, 06:10 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
probably never worked in IE eithor. Glad that solved it.

You might think about upgrading. Atahualpa is now at version 3.7.6
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
logo not showing up above header image PKyle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 26, 2011 03:53 PM
[SOLVED] Logo not showing up nick51 Header configuration & styling 8 Oct 6, 2010 07:17 PM
[SOLVED] Header logo showing up intermittently in IE jdai Header configuration & styling 14 Sep 22, 2010 11:44 AM
Header logo not showing - my fix harty New Versions, & Updating 4 Aug 16, 2010 02:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.