Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Forum Usage » Forum How-To »

Widget styling after upgrade to 3.7.6


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 27, 2012, 02:19 PM
jdowdle66
 
2 posts · Apr 2012
Since I upgraded from 3.7.4 I can no longer style the header text in a widget. It does one thing if it is linkable, another if it is not linkable. Unlinked headers are bold and look like H4 formatting. Linked headers are not bold. When I go to the Style Widgets in ATO, many previous options seem to be missing. There is a box for Widget Title. In it I have the following:

font-size: 1.6em;
font-weight: bold;
#000000;

Yet linked text shows as plain text. In fact, no test in any widget that is linkable can be made bold. It simply doesn't work. Even when I create the text in a page make it bold, and import it into the widget as html which includes the 'strong' code - no boldface.

In the previous version there was a place to style linked text. Seems to be gone in this version. Not very happy with this version. Wish I had not upgraded.

Last edited by jdowdle66; Apr 27, 2012 at 02:26 PM.
  #2  
Old Apr 27, 2012, 02:37 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,113 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I know of nothing that changed as far as widget styling. I can still style "most" widgets just fine. There are some that use different selectors that may need to be styled via the CSS Inserts box though.

I am not sure if this causing any of your issues but you need more than #000000; For example you might use color: #000000; or background: #000000;
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Apr 27, 2012, 04:15 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,382 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
you can manually reinstall the previous version and swap back. the only changes were teh application of a couple patches.

you could manually reinstall 3.7.4. could you go to ato->export/import settings and export your settings and attach them to a reply (paper clip icon)

alternatively, you could go to the database backup you did before upgrading (you did do a backup...right?) and get the row from the option table with an id of 'bfa_ata4' and try replacing the row. but I'd be curious to see an export from befor and after to compare the two.

I've upgrades a number of sites with no problems.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Widget list style (bullets) not working after upgrade paulae Sidebars & Widgets 9 May 1, 2013 07:41 PM
Twitter Widget causes Comments box to dissapear + footer widget styling shadowoflight Sidebars & Widgets 7 Apr 21, 2011 11:41 AM
BUGFIX 361-04: Allow Custom Menu widget links to use same styling as Pages widget. juggledad Old Version fixes and change logs 1 Jan 22, 2011 09:40 AM
BUGFIX 361-03: Allow Tag widget links to use Atahualpa widget link styling. juggledad Old Version fixes and change logs 3 Jan 14, 2011 04:56 PM
Widget Styling Help JonRouston Sidebars & Widgets 3 Dec 2, 2010 03:58 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:50 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.