Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Atahualpla Theme Doesn't Allow the Post Publishing after instaling Simple Press Forum


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 5, 2012, 04:55 PM
Ahmad
 
6 posts · Jan 2012
I just installed the simple press forum on my blog http://knowledge-news.com and found out a problem. When i try to publish a new article it just takes me to a new blank page and nothing happens, even the post is not published.


Whenever I go to posts section in my Wordpress dashboard and click edit, it takes me to the next page where the post editor should open but, now, it shows me a blank page in Firefox and I get a 500 error in Internet Explorer 9.

My wordpress dashboards image uploader (new one) also doesn't seem to work. It gets stuck at the crunching whenever I upload an image.

I only installed the simple press forum plugin and activated it and did nothing else. Everything else was working perfectly fine, before the simple press installation.

Please help me! It's so annoying.


Versions:

Wordpress= 3.3
Atahualpla= 3.7.3
simple press forum=4.5.1


Update: I uninstalled the simple press plugin and now, everything works fine. Please help me! I love that forum and need it.

Last edited by Ahmad; Apr 5, 2012 at 04:56 PM. Reason: spelling mistake
  #2  
Old Apr 5, 2012, 07:14 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,315 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
try disabling ALL your other plugins to see if there is a conflict. I just installed it and the wordpress post editor works fine.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
atahualpa, compatible, simple:press

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATA and the latest version of Simple Press Forum issue Shama Plugins & Atahualpa 2 Mar 11, 2012 11:56 AM
Simple:Press Forum & Atahualpa 3 Scyanide Plugins & Atahualpa 3 Jan 9, 2011 10:44 AM
[SOLVED] Atahualpa and Simple Press Tables Issue Publinaut Plugins & Atahualpa 3 Jan 9, 2011 10:40 AM
[SOLVED] Simple Press install problems Alacrity Plugins & Atahualpa 2 Feb 2, 2010 09:49 AM
[SOLVED] Simple press forum CoffeeChat Plugins & Atahualpa 2 Jul 8, 2009 10:25 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:13 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.