Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

messed up the code on Main Index template


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Apr 1, 2012, 07:23 PM
demik3
 
3 posts · Apr 2012
messed up the code on Main Index template

and now I broke my blog.

I had added some code for Yoast breadcrumbs and when I removed them I must have messed something up.

Here is what the code looks like now-



<?php
list($bfa_ata, $cols, $left_col, $left_col2, $right_col, $right_col2, $bfa_ata['h_blogtitle'], $bfa_ata['h_posttitle']) = bfa_get_options();
get_header();
extract($bfa_ata);
?>

<?php /* If there are any posts: */
if (have_posts()) : $bfa_ata['postcount'] = 0; /* Postcount needed for option "XX first posts full posts, rest excerpts" */ ?>
<?php bfa_widget_area('name=My widget area1'); ?>
<?php // Deactivated since 3.6.5
# include 'bfa://content_above_loop';
// Uses the following static code instead: ?>
<?php bfa_next_previous_page_links('Top'); // For MULTI post pages if activated at ATO -> Next/Previous Navigation: ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); $bfa_ata['postcount']++; ?>

<?php // Deactivated since 3.6.5
#include 'bfa://content_inside_loop';
// Uses the following static code instead: ?>
<?php bfa_next_previous_post_links('Top'); // For SINGLE post pages if activated at ATO -> Next/Previous Navigation ?>
<?php /* Post Container starts here */
if ( function_exists('post_class') ) { ?>
<div <?php if ( is_page() ) { post_class('post'); } else { post_class(); } ?> id="post-<?php the_ID(); ?>">
<?php } else { ?>
<div class="<?php echo ( is_page() ? 'page ' : '' ) . 'post" id="post-'; the_ID(); ?>">
<?php } ?>
<?php bfa_post_kicker('<div class="post-kicker">','</div>'); ?>
<?php bfa_post_headline('<div class="post-headline">','</div>'); ?>
<?php bfa_post_byline('<div class="post-byline">','</div>'); ?>
<?php bfa_post_bodycopy('<div class="post-bodycopy clearfix">','</div>'); ?>
<?php bfa_post_pagination('<p class="post-pagination"><strong>'.__('Pages:','atahualpa').'</strong>','</p>'); ?>
<?php bfa_post_footer('<div class="post-footer">','</div>'); ?>
</div><!-- / Post -->

<?php endwhile; ?>

<?php // Deactivated since 3.6.5
# include 'bfa://content_below_loop';
// Uses the following static code instead: ?>
<?php bfa_next_previous_post_links('Middle'); // Displayed on SINGLE post pages if activated at ATO -> Next/Previous Navigation: ?>
<?php bfa_get_comments(); // Load Comments template (on single post pages, and static pages, if set on options page): ?>
<?php bfa_next_previous_post_links('Bottom'); // Displayed on SINGLE post pages if activated at ATO -> Next/Previous Navigation: ?>
<?php bfa_archives_page('<div class="archives-page">','</div>'); // Archives Pages. Displayed on a specific static page, if configured at ATO -> Archives Pages: ?>
<?php bfa_next_previous_page_links('Bottom'); // Displayed on MULTI post pages if activated at ATO -> Next/Previous Navigation: ?>

<?php /* END of: If there are any posts */
else : /* If there are no posts: */ ?>

<?php // Deactivated since 3.6.5
#include 'bfa://content_not_found';
// Uses the following static code instead: ?>
<h2><?php _e('Not Found','atahualpa'); ?></h2>
<p><?php _e("Sorry, but you are looking for something that isn't here.","atahualpa"); ?></p>

<?php endif; /* END of: If there are no posts */ ?>

<?php get_footer(); ?>


***********************
Here's a bit of a screenshot of where I removed the bread crumb code, though not a good one.






Where did I mess up and what can I do to fix it? Let me know if anything else is needed, it's my first post.

Thank you,
Dawn
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Help with Main Index Template Code jdv Plugins & Atahualpa 0 Mar 4, 2011 04:52 PM
[SOLVED] mootools error code=0 on ie only --&gt; messed-up layout and buttons mppc Plugins & Atahualpa 7 Mar 1, 2011 09:32 AM
remove Read More: TITLE from the main index dpace32 Excerpts, Read more, Pagination 1 Dec 9, 2010 11:23 PM
My index file is messed up... please help! plzhelp Installing & running WordPress 4 Aug 4, 2009 05:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:49 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.