Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Atahualpa 3.7.3 - logo not showing


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Mar 24, 2012, 11:08 AM
wmike1503
 
10 posts · Feb 2010
[SOLVED] Atahualpa 3.7.3 - logo not showing

Hi,

Just upgraded as above.

For some reason my logo.png does not show - viewing the code with firebug - the logo path is correctly defined - it's just not visible - just have the link back to the home page.

It's on a site I'm working on www.wrightplace.co.uk/mater

Any suggestions, please?

Cheers,

Mike
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
logo not showing up above header image PKyle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 26, 2011 03:53 PM
[SOLVED] Logo only showing in pages, not in posts Tamara-IT Header configuration & styling 2 Jan 31, 2011 11:00 AM
[SOLVED] Logo not showing up nick51 Header configuration & styling 8 Oct 6, 2010 07:17 PM
Header logo not showing - my fix harty New Versions, & Updating 4 Aug 16, 2010 02:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:29 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.