Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Garbage at the top of the page after updating to 3.7.3


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 22, 2012, 11:11 AM
Kernos
 
3 posts · Mar 2012
My index page and individual pages (not admin pages) all have "dir="ltr" lang="en-US">" at the top of the page before the dotted line in WP 3.3.1.

The html begins with it:

Code:
dir="ltr" lang="en-US">
<head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
<meta name="verify-v1" content="Aj0kx0n0bQBQ93aAmI78NfkfRcYCLu11gpPHPX2s2+s=" />
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE7" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="stylesheet" href="http://blog.kernunnos.com/wp-content/themes/atahualpa333/style.css" type="text/css" media="screen" />
Everything works it is just an appearance thing. I reinstalled WP 3.3.1 automatically. Is this an Atahaulpa problem? Or a Wordpress problem?

TIA,

Bill

Last edited by Kernos; Mar 22, 2012 at 11:14 AM.
  #2  
Old Mar 22, 2012, 11:38 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,191 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
looks like something is stepping on the <HTML...> statement

first thing to try is disabling ALL your plugins
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 23, 2012, 11:18 AM
Kernos
 
3 posts · Mar 2012
Quote:
Originally Posted by juggledad
looks like something is stepping on the <HTML...> statement

first thing to try is disabling ALL your plugins
Tried this without effect. I searched for the string in the Atahualpa folder and did not find it.

Thanks,

Bill
  #4  
Old Mar 23, 2012, 12:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,191 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what happens if you swap to twenty ten?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 23, 2012, 01:17 PM
Kernos
 
3 posts · Mar 2012
Quote:
Originally Posted by juggledad
what happens if you swap to twenty ten?
It goes away! Good idea. I guess I should try reinstalling Atahualpa.

Thanks,

Bill

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Page order in top menu changed after updating to 3.6.4 kitfreeman Page & Category Menu Bars 2 May 5, 2011 09:59 PM
No post/page content in 3.5.3 after updating to WP 3.1.1 NCSUresdev New Versions, & Updating 10 Apr 19, 2011 01:30 PM
First Post on Front Page Not Updating to Most Recent Post ratsey Excerpts, Read more, Pagination 4 Dec 30, 2010 02:51 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.