Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » eCommerce & Atahualpa »

Shopp 1.2 & Atahualpa 3.7.3 - Category pages not populating correctly


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 20, 2012, 10:56 AM
Masselyn
 
91 posts · Jan 2009
So. California
Hi:

I've been using ATA for years now, but this one has me baffled. I have setup a new website using the versions of software indicated in the subject line. My category pages, for Shopp, are not populating with product images, titles, etc. If I switch to the default WP theme, everything is fine, so I believe it is ATA causing the problem. I did read some threads, on the Shopp site, where setting up posts as excerpts has caused problems with other themes - but when I go into configuring excerpts and I tell it to show full posts for all pages it doesn't help.

Does anyone have thoughts? The site is currently under construction, so I can not share it with others, but I am including a snapshot of it to show what is currently being viewed on the site (and in contrast I am showing what the default theme shows). I'd love any insight someone might have.

Thanks in advance!

ATA Theme


Default Theme
  #2  
Old Mar 20, 2012, 02:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,326 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
without actually seeing the site, or going out and installing the plugin and spending time entering products and seeing if I have the same issue, there is not much more I can add. as I started reading I was going to say 'make sute you are displaying full posts for categories in the 'Configure Excerpts' area', but it sounds like you have alerady done that.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 20, 2012, 02:15 PM
Masselyn
 
91 posts · Jan 2009
So. California
I am happy to give you Admin credentials to log in and check things out - if you wouldn't mind? Let me know and I can PM them to you.

Thanks for the offer of help, and yes...I turned on full posts for all settings and it didn't change anything. I wound up just setting things back to the way it was once I realized it was not making a difference.
  #4  
Old Mar 20, 2012, 02:23 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,326 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
send me a PM and I'll do some poking later today. I have a customer coming in a bit and will be doing some billable work () for them.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Apr 9, 2012, 01:28 PM
bungy
 
1 posts · Apr 2012
Hi,

It seems I have the same problem as Masselyn.
Did you find the solution?

Installation :
  • WordPress 3.3.1
  • theme : Atahualpa eCommerce 1.0
  • All in One SEO Pack Version 1.6.14.2
  • WP e-Commerce Version 3.8.7.6.2

Problem:
the problem appears with Atahualpa 3.7.3 and Atahualpa eCommerce 1.0 but not with some other theme I tested (wpStore 1.0 for example).

On the following page, all product appear correctly
http://www.bungy-trampoline.fr/products-page/
But on the following pages (sub-categories), only one product appears and it "crashes" the rest of the page. The product that appears is the last of the list of the product that should appear on the page.
http://www.bungy-trampoline.fr/produ...ge/emerillons/
http://www.bungy-trampoline.fr/produ...gy-trampoline/

What should I do ?

(PS : I'm french so please excuse some "weird" sentence I could write and also the delay in responding).

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rotating images on header and php arguments causing errors... (Atahualpa & Shopp) crosjn eCommerce & Atahualpa 3 Jun 13, 2011 12:23 PM
How do I prevent Auto Draft from populating the Atahualpa Post/Page Options? lmilesw General 0 Oct 25, 2010 02:20 PM
[SOLVED] Shopp and Atahualpa CSS wwiii12364 eCommerce & Atahualpa 1 May 19, 2010 02:28 PM
Using the Shopp plugin with your Atahualpa site? Shepherd Jim eCommerce & Atahualpa 13 Jan 1, 2010 04:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.