Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

Sociable plugin and built-in support


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 29, 2011, 06:12 AM
hlietz
 
45 posts · Jan 2010
I'm using Atahualpa 3.7.3 and Sociable 4.1.5. Since the "newer" versions of sociable (I guess version 4) the plugin is not working as it did before in combination with the built-in support in Atahualpa: In the ATO >> Edit post/page info items I put the sociable tag at the end of some footers (homepage, multi post pages, single post pages). Unfortunately the plugin doesn't put the sociable icons at the place where I want to put them with the sociable tag, no matter how I set the plugin options in the sociable plugin (I tried almost everything, I guess). Either the icons are put at the beginning of the footer (default plugin settings) or are not shown at all. Before the version 4 of sociable this worked just perfectly ...
  #2  
Old Dec 29, 2011, 06:42 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,954 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
try this in 373 edit bfa_postinfo.php and change lines from 462 - 467
HTML Code:
	// For the "Sociable" plugin
	if ( strpos($postinfo_string,'%sociable%') !== FALSE ) {
		$sociable = ( (function_exists('sociable_html2') AND
		function_exists( do_sociable() ) ) ? do_sociable() : "");
		$postinfo = str_replace("%sociable%", $sociable, $postinfo);
	}
to
HTML Code:
	// For the "Sociable" plugin
	if ( strpos($postinfo_string,'%sociable%') !== FALSE ) {
		ob_start(); 
			$sociable = ( (function_exists('sociable_html2') AND function_exists( do_sociable() ) ) ? do_sociable() : "");
			$sociable = ob_get_contents();
		ob_end_clean();
		$postinfo = str_replace("%sociable%", $sociable, $postinfo);
	}
if you want the sociable icons on a new line, in the atahualpa settings use eithor
HTML Code:
<br /> %sociable%
or
HTML Code:
%sociable% <br />
depending on where you want the break to be
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 29, 2011, 08:47 AM
hlietz
 
45 posts · Jan 2010
Still some strange behaviour: Some icons like «tweet» or «I like» are showing while others like the normal 16 x 16 px icons are not ... Then the aligning is very strange. Not all icons are on one line what makes it look quite messy (see attached file. I selected "twitter", "Facebook", "tweet" and "I like", but only two icons are showing).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Bildschirmfoto 2011-12-29 um 16.44.51.png
Views:	193
Size:	16.7 KB
ID:	1697  
  #4  
Old Dec 29, 2011, 01:59 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,954 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
do an export of your settings and attach them here (ato->export/import settings)
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 31, 2011, 06:27 AM
hlietz
 
45 posts · Jan 2010
I switched to the plugin ShareThis for the moment. There the built-in support (sharethis tag in ATO) works fine. I really think there's something wrong with the sociable plugin (or with the way Atahualpa is dealing with it).

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PATCH 371-02: 'Sociable' v4.0.6 plugin doesn't work with the %sociable% in footer juggledad New Versions, & Updating 0 Nov 22, 2011 04:29 AM
[SOLVED] Can't install Sociable Plugin, get a Parsing error vadkins Plugins & Atahualpa 4 Dec 9, 2009 05:30 PM
Poor forum support at Sociable ldsmedia Plugins & Atahualpa 0 Jun 24, 2009 08:57 AM
the plugin sociable networks is not working well.... Cactus Plugins & Atahualpa 6 Feb 7, 2009 04:30 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.