Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] link on widget title, im a bit confused


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Oct 4, 2011, 09:52 AM
tlck9
 
150 posts · Aug 2010
Hi Guys

I am trying to place a number of text widgets on my right hand side bar.
I want the text to be clickable and possibly in the future the title.

However when I got my text content clickable, my header became clickable but to another page? I am using the display widgets plugin, but cannot understand why this has happened

test site is at integraassociates dot co dot uk

If I take the home page the client and case study title is white and is not clickable, the text below it is. The text on Our team is greyed, eg link, and clicks through to clients, although the text below our team clicks to our team???

Really confused as its not consistent through out the pages? and I dont think I have done anything to make this happen

thanks in advance
  #2  
Old Oct 4, 2011, 10:06 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,382 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
check the syntax of you code in the widgets. I'll bet you will find an error
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 4, 2011, 11:23 AM
tlck9
 
150 posts · Aug 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
check the syntax of you code in the widgets. I'll bet you will find an error
Thanks Juggledad, may I ask how do that. I did have a look at firebug and it seemed to direct me to inherited from H3 Header, is this what you mean?

If it is how do I change this, or correct the error?
  #4  
Old Oct 4, 2011, 11:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,382 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I looked at the page source. You are missing the </a> for each link
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 4, 2011, 03:42 PM
tlck9
 
150 posts · Aug 2010
thanks again, I hadn't spotted that, I always thought that if I got code wrong it just wouldn't work, obviously in this case it worked just wasn't right, i shall have to be conscious of checking in the future

thanks again

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Own style for link in widget title timdevogel Sidebars & Widgets 10 Jan 5, 2010 05:12 AM
Confused regarding fonts. beginner8 Center area post/pages 1 Dec 30, 2009 12:27 AM
[SOLVED] Link images in bloroll sidebar ALSO show the title of the link sine Sidebars & Widgets 6 Sep 7, 2009 04:11 PM
[SOLVED] 3.4: Confused: body title versus meta title jankph Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jul 12, 2009 04:30 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.