Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

I just updated, site looks fine first new article published is solid black page !!!


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old May 27, 2011, 02:41 AM
Newbieperson
 
3 posts · May 2011
Unhappy I just updated, site looks fine first new article published is solid black page !!!

I just made the mistake of upgrading and wrote a new article.

Guess what?

In preview and after I published it, it is a black page with no text or photo?

Where is my article?
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A little help tracking down Black... My New for Fun Site 49Monsters Center area post/pages 3 Jan 26, 2011 03:32 PM
Published Posts Not showing on Home Page Toni Page & Category Menu Bars 3 Dec 21, 2010 08:46 AM
Updated wordpress and site has become corrupted :( wardrob New Versions, & Updating 1 Nov 17, 2010 09:42 AM
How to: Remove link from blog title & add a thin solid black line below the page menu SavingHumanity Header configuration & styling 6 Jul 2, 2010 05:20 PM
Need help - want to make the site an article in 4 columns Budun Center area post/pages 2 May 14, 2010 06:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.