Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages » Post-Kicker, -Byline & -Footer »

Footer + Img + Link


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old May 22, 2011, 11:10 AM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
Hello,

I'm having trouble inserting images in the footer or any widget.

When I put the code below works correctly:

<img src="http://mywebsite.com/blog/wp-content/themes/atahualpa367/images/facebook.gif">

But when I put the image link does not show more:

<a href="www.facebook.com"><img style="border: 0px solid ; width: 120px; height: 60px;" alt="" src="http://mywebsite.com/blog/wp-content/themes/atahualpa367/images/facebook.gif"></a>

Im using Atahualpa 367 WP 312

Thanks
  #2  
Old May 22, 2011, 11:41 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
HTML Code:
<a href="www.facebook.com">
is not a valid URL, you need to use
HTML Code:
<a href="http://www.facebook.com">
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old May 22, 2011, 11:54 AM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
Hello Juggledad,

Thanks, I tried with and without "http://" but the image and link does not appear.
  #4  
Old May 22, 2011, 03:02 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what is the url, and set it with the http://... in it so I can take a look.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old May 22, 2011, 03:16 PM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
Can I send to you by private message?
I just make you administrator e send you a password
Thank you very much.
  #6  
Old May 22, 2011, 03:24 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Make sure you have all teh BUGFIX's applied.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old May 22, 2011, 03:32 PM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
how can I see this?
Today I installed the current version of Worpress and the latest version of the theme atahualpa
  #8  
Old May 22, 2011, 04:12 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,109 posts · Jul 2009
Central New York State USA
There are currently three bug fixes for 3.6.7 in the New Versions and Updating forum.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #9  
Old May 22, 2011, 04:26 PM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
Thanks lmilesw,

I have some difficulty finding the information because of my poor english.
  #10  
Old May 22, 2011, 04:58 PM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
Dear sirs juggledad and lmilesw

i setting 'ATO->Configure CSS & JS->CSS: Compress?' set to 'no'

and solved !

Thanks
  #11  
Old May 22, 2011, 05:11 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,109 posts · Jul 2009
Central New York State USA
That is one way to fix the problem but if you apply all the bug fixes for 3.6.7 in the New Versions and Updating thread you won't have to. Just look for all the fixes that start with BUGFIX 367.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #12  
Old May 22, 2011, 05:13 PM
chycoo's Avatar
chycoo
 
27 posts · Oct 2009
Curitiba - PR - Brazil
I will tray, thanks again.
  #13  
Old May 22, 2011, 08:06 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,324 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
it looks like it is working (in Safari) but your code is wrong and may cause issues in some browsers. You have
HTML Code:
    <div style="text-align: right;">
    	<a target="_blank" href="http://www.facebook.com">
    		<img style="border: 0px solid ; width: 78px; height: 39px;" alt="Facebook" src="http://yourdomain.com/wp-content/uploads/2011/05/facebook.gif">
    </div>
notice the missing '/' in the <img> element and the missing </a> before the </div> so it should look like this
HTML Code:
    <div style="text-align: right;">
    	<a target="_blank" href="http://www.facebook.com">
    		<img style="border: 0px solid ; width: 78px; height: 39px;" alt="Facebook" src="http://yourdomain.com/wp-content/uploads/2011/05/facebook.gif" /></a>
    </div>
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I add an IMG near the searching box ? jobinr Header configuration & styling 1 May 2, 2010 06:26 AM
How to use 1 img (backround) for body and sidebars? MrStark Header configuration & styling 1 Dec 31, 2009 06:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.