Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] copy/pasting jquery code in page apparently generates unwanted code tags (p,


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old May 14, 2011, 03:03 PM
mafgirl's Avatar
mafgirl
 
79 posts · May 2010
Brighton, United Kingdom
[SOLVED] copy/pasting jquery code in page apparently generates unwanted code tags (p,

Hello!
Haven't been here in a while
Apart from my own blog and my mother-in-law's two art websites, I am now also running Atahualpa on a test site for a Landscaping/Garden design company (and an MU site with buddypress), so I am very comfortable with Wordpress and Atahualpa.

Here is my situation: I was looking for a slider plugin for the Landscaping website, but could not find one in wordpress that was suitable, so I googled jquery slide and found this: http://wowslider.com/demo.html. It's software (I'm currently running the free version, but if I can get this to work, will purchase) that creates a slideshow using jquery. It generates two folders with images (one full size, one thumbnail) and an .html file. I moved the folders in the site and copied the code from the html file in a wordpress page ('home' in this case) and adapted the file location (by default it thinks you put the files in the root). It appeared on the site, but the thumbnails were underneath each other rather than next to each other as the original code is supposed to do. I emailed their support to find out why and they wrote back:
Quote:
I have just checked your page: Actually, original WOWSlider code was changed. There were additional tags: br, span, p, etc., that WOWSlider app. doesn't generate. I removed them and now everything works correctly.
So I put the following code in CSS inserts:
Code:
#post-5.post-5 div.post-bodycopy p {display:none;}
#post-5.post-5 div.post-bodycopy br {display:none;}
#post-5.post-5 div.post-bodycopy span {display:none;}
which works as it strips the page from these code tags. BUT it obviously means I cannot use these code tags AT ALL on this page. Would anyone know of any other way to fix this so I can still use the code tags elsewhere on the page?
The code tags are displayed in the 'view source' when you go to my homepage, but not in the 'edit page' in Wordpress. And does anyone know WHY wordpress or Atahualpa would generate these code tags when not put there in the first place?


Thanks for any help!

Last edited by mafgirl; Jan 19, 2012 at 09:08 AM.
 

Bookmarks

Tags
code tags, generate, jquery, unwanted, wow-slider

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] How To Change H1 Tags On Pages - Can't Find Page Template In Code pokepsw Center area post/pages 7 Feb 7, 2011 11:29 AM
jquery Expand Table Rows - where to insert code lrosenshine Atahualpa 3 Wordpress theme 0 May 10, 2010 02:27 PM
[SOLVED] Problem getting jQuery code to execute Eric Bobrow Plugins & Atahualpa 1 Jan 23, 2010 11:38 PM
Where to insert code for jquery plugins ? twola Header configuration & styling 3 Jan 23, 2010 11:18 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:41 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.