Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Display Avatar plugin not work fine with Atahualpa theme


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 20, 2011, 06:29 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
Hello and sorry for my English..

I had instaled:
W.P. 3.1.2 Alpha in Multisite mode.
Add Local Avatars plugin (VPeter Sterling ) 10.0
Display Avatars plugin 0.1

Display Avatars show the post author avatar at the right area of each post and work OK in Twenty Theme but in Atahualpa theme show 2 avatars and change the title style.

In the other hand I tried to show the avatar in posts only with ATO and Add Local Avatars plugin but always show on left.

Anybody can help me!

Thank you!

Last edited by gtrufero; Apr 20, 2011 at 06:32 AM.
  #2  
Old Apr 20, 2011, 06:44 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
The problem is just in multipost page. In a simple post it work fine but in the home (Posts page) show 2 avatarrs and the title style go away.
  #3  
Old Apr 20, 2011, 07:08 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Are you displaying the posts as excerpts in the multi-post page?

If so you will probably have to add some items to the 'do not exclude' option of the 'Configure EXCERPTS' section of the theme. WordPress, and Atahualpa following wp's lead, strips all HTML from an excerpt
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Apr 20, 2011, 07:51 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
I'm displaying FULL POST.

It's full post configurated in ATO and in the general settings of Worspress.

Thanks for you reply.
  #5  
Old Apr 20, 2011, 07:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what is the URL?
What version of Atahualpa?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Apr 20, 2011, 08:06 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
Atahualpa 3.6.4

Sorry but itīs an intranet and the post are not public

thank again!
  #7  
Old Apr 20, 2011, 11:31 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Go to a page having the issue, view the source, copy and send it me in a PM
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Apr 25, 2011, 12:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
try this, edit bfa_post_parts.php and change line 52 from
HTML Code:
		if( !is_single() AND !is_page() ) { ?>
to
HTML Code:
		if( !is_single() AND !is_page() and (!function_exists(displayPostAuthor))) { ?>
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Apr 26, 2011, 01:42 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
Hello again.

Magic! (I know is not magic . . . it's knowledge)

I changed line 52 and now it's OK, but the post title not link to the SINGLE POST page.
  #10  
Old Apr 26, 2011, 05:05 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Try this, rename your current 'bfa_post_parts.php' to 'bfa_post_parts.old' and unzip and put the following attachment into the 'functions' folder.

Note: because Atahualpa allows you to have a different title on single vrs multi post pages (Atahualpa post options), any post that uses that option will not have an avatar. The avatar plugin ties off to a call to 'the_title()' function, but since it won't be called in these cases, the avatar will not show up.

bfa_post_parts.php.zip
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Apr 26, 2011, 05:36 AM
gtrufero
 
8 posts · Nov 2010
OK. Now everything works fine.

Thanks so much for all the support !!
  #12  
Old Apr 26, 2011, 06:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,104 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
BUGFIX created (http://forum.bytesforall.com/showthread.php?p=63991)
added to 3.6.5 TODO list
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Theme code conflicting with avatar plugin? wadams92101 Plugins & Atahualpa 5 Jul 27, 2010 10:40 AM
Plugin to work with Atahualpa 3.4.6 to turn off WP Comment Emailer Drew Installing & running WordPress 1 May 20, 2010 06:57 PM
Cannot get HeadSpace to work with Atahualpa Theme - any suggstions? BJoy Atahualpa 3 Wordpress theme 15 Jun 28, 2009 04:32 PM
Will the Keywordluv Plugin work with Atahualpa Jerry Plugins & Atahualpa 2 Apr 8, 2009 09:16 PM
Comment display order doesn't work(Atahualpa 3.2 + Wordpress 2.7) bishop Comments, trackbacks & pings 2 Feb 19, 2009 01:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.