Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

No post/page content in 3.5.3 after updating to WP 3.1.1


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Apr 18, 2011, 04:25 PM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
I have a networked site that I just updated to WP 3.1.1. My issues:

Atahualpa 3.5.3 won't show post/page content in center column -- header, footer, side panels and widgets are fine.

Moved one site to Atahualpa 3.6.4 and none of the "blank page" fixes seem to work form me; I'm on a university site and can't find the php.ini file -- tried to put one in my site root but that didn't work. Someone suggested there is a fatal error in: wp-content/themes/atahualpa364/functions/bfa_meta_tags.php on lines 2 and 195. Not familiar enough with php to know what the error is.

Any suggestions?
  #2  
Old Apr 18, 2011, 04:50 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Apr 19, 2011, 06:03 AM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
Main site (with 3.6.4) is: http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd

Other sites (with 3.5.3) are:
http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd/funding


http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd/collaborate

http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd/proposal

http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd/training

http://www.ncsu.edu/research/gateway/rd/awards

I downloaded 3.5.3 from Bytesforall site this morning -- didn't make any difference (broke some of my formatting, but I can fix that if I can get the center column to show up!)
  #4  
Old Apr 19, 2011, 06:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
please do an export of the Atahualpa settings (ato->export/import settings) and attach them to a reply
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Apr 19, 2011, 06:43 AM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
Here you go... (and thanks for the quick reply).
Attached Files
File Type: txt ata-ncsuedu-20110419.txt (20.6 KB, 303 views)
  #6  
Old Apr 19, 2011, 07:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
well, it runs fine (except for the missing widgets) on my local install of WP 3.1.1

Try this (changes in wordpress versions can effect this) go to dashboard->settings->permalink and make note of what you have. Then change it to default and save it, then set it back to what you had.

if that doesn't work, you need to find the error.log and find out if an error is occurring and what it is.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Apr 19, 2011, 07:39 AM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
Changing permalinks didn't work -- I'll look for the error log. As a side note -- I have a personal site with updated WP and Atahualpa and have no problems at all with that site. Could be an issue with what's running on university servers. I'll try to pursue to Suhosin issue with our OIT staff -- unfortunately they don't respond as quickly as you have.
  #8  
Old Apr 19, 2011, 07:54 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
it shouldn't be a suhosin issue with 3.5.3 - that version of Atahualpa used the php eval() function. as of 3.6.0 the eval() was removed (due to a WordPress requirement) and stream wrappers were used which can run into the Suhosin issue.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Apr 19, 2011, 08:26 AM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
I din't think the 3.5.3 issue was, but hoping I can solve the 3.6.4 issue now.
  #10  
Old Apr 19, 2011, 08:48 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I would get 3.5.3 working then worry about 3.6.4 If you do a manual install of 3.6.4 and put it in a separate folder in the themes folder called 'atahualpa364' you will have both versions in the theme picker, so you can swap back and forth. That way, you try 3.6.4, if it doesn't work, swap back to 3.5.3 and then make the ąT guys do something. they make a change, swap back to 364 in the theme picker and test it. Fi it works YEAH, if not, swap back to 353 and start again.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Apr 19, 2011, 02:30 PM
NCSUresdev
 
7 posts · Apr 2011
I got my sight back up with 3.5.3 -- still don't know what caused the missing center column issue. I have to load files via ftp,so I deleted all the Wordpress files and re-uploaded them with Atahualpa 3.5.3 and 3.6.4 (which still doesn't work). I downloaded the old files before deleting, so I had the files I had changed: .htaccess, wp-config, and the Atahualpa header and footer.

Since deleting WP-content also deleted my plugins I took the opportunity to update the ones I actually use and reloaded.

I like the updated Wordpress for my networked site, but sure wish I could get the latest version of Atahualpa to work. I'll keep trying.

Thanks for your help -- I made a donation; it was worth it!

Bookmarks

Tags
3.5.3; 3.6.4, blank page, wp 3.1.1

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First Post on Front Page Not Updating to Most Recent Post ratsey Excerpts, Read more, Pagination 4 Dec 30, 2010 03:51 PM
How to remove content from every post? strangelove Sidebars & Widgets 0 Jun 24, 2010 10:52 AM
[SOLVED] Category menu Bar content disappears when updating to wordpress 2.8.6 bayview Page & Category Menu Bars 1 Nov 13, 2009 02:45 AM
[SOLVED] Post Body Content Not Displaying amtrakery@mac.com Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Oct 14, 2009 08:03 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:03 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.