Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

I have tried all suggestions on here, but RSS and Email Icons have disappeard (3.5.3)


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 26, 2011, 01:30 AM
sarge's Avatar
sarge
 
16 posts · Oct 2009
I cannot figure out how to get my RSS and Email Icons to show after upgrading to 3.5.3.

I have tried this thread:
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=12032

but my line 2 does not look like this: #include_once (TEMPLATEPATH . '/functions.php');
it looks like this:if ($bfa_ata == "") include_once (TEMPLATEPATH . '/functions/bfa_get_options.php');

so adding that other language did not work
---------------------------------------------------------------------
I tried the sticky thread, http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=3904, and it did not help either.


Not sure what is wrong.


Here is what the RSS portion of the CSS looks like:

a.posts-icon:visited {
background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/rss.png) no-repeat scroll center left;
}

a.posts-icon:hover {
background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/rss.png) no-repeat scroll center left;
}


Please help. I upgraded to 3.5.3 to have the page functionality.

Thanks
  #2  
Old Mar 26, 2011, 08:38 AM
sarge's Avatar
sarge
 
16 posts · Oct 2009
Another thing I noticed is that in the updates section of my dashboard it says I am running Atahualpa 3.4.4, but when I go to the ATO it says I am in 3.5.3.

When I did my upgrade I Installed 3.5.3 side-by-side with 3.4.4 so I could see how it worked. Then I added my headers, favicon, and CSS files.

Is that an ok way to do it? Or did the CSS screw things up?
  #3  
Old Mar 27, 2011, 02:29 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,704 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
If you installed 353 in a separate folder, like 'atahualpa353', that's fine. If you mixed the two versions in the same folder, who knows what you have.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Mar 27, 2011, 04:54 PM
sarge's Avatar
sarge
 
16 posts · Oct 2009
I mixed the images, favicon, and css file
  #5  
Old Mar 27, 2011, 05:16 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,704 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
The CSS file is part of the code, so if you moved the CSS.php from 3.5.3 to the 3.4.4 install of Atahualpa you probably will have issues.

see HOWTO: upgrade Atahualpa to a new version
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Mar 29, 2011, 08:57 PM
sarge's Avatar
sarge
 
16 posts · Oct 2009
I used that to upgrade, but I had made changes to the .css file that did not transfer when I upgraded, so I took the .css from the 3.4.4 version and copied it into 3.5.3.

But I still cannot find where to link in the rss and email icons properly so that they show up.

Any help is appreciated.
  #7  
Old Mar 29, 2011, 09:46 PM
sarge's Avatar
sarge
 
16 posts · Oct 2009
This is how it looks in the css:
HTML Code:
/*-------------------- POSTS FEED ICON --------------------*/

a.posts-icon {
	height: 22px;
	line-height: 22px;
	margin: 0 5px 0 0;
	padding-left: 20px;
	display: block;
	text-decoration: none;
	float: right;
	white-space: nowrap;
	}

a.posts-icon:link,
a.posts-icon:active,
a.posts-icon:visited {
	background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/rss.png) no-repeat scroll center left;
}

a.posts-icon:hover {
	background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/rss.png) no-repeat scroll center left;
}

/*-------------------- EMAIL SUBSCRIBE ICON ---------------*/

a.email-icon {
	height: 22px;
	line-height: 22px;
	margin: 0 5px 0 5px;
	padding-left: 24px;
	display: block;
	text-decoration: none;
	float: right;
	white-space: nowrap;
	}
	
a.email-icon:link,
a.email-icon:active,
a.email-icon:visited {
	background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/email-feed-small.gif) no-repeat scroll center left;
}

a.email-icon:hover {
	background: transparent url(<?php echo $bfa_ata['template_directory']; ?>/images/email-feed-small.gif) no-repeat scroll center left;
}
	
  #8  
Old Mar 29, 2011, 10:00 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
9,967 posts · Jul 2009
Central New York State USA
If the only file you change was css.php I would upload a fresh copy of that file for 3.5.3 and see if your icons are back. Any changes to CSS should not be done in css.php. CSS should be changed in the theme options in the various styling areas and in CSS Inserts.

If you changed more than css.php and you currently have both your original 3.4.4 folder and a 3.5.3 folder in the themes directory you could switch back to 3.4.4 to see if that is still working, delete the 3.5.3 theme and upload a fresh copy of 3.5.3 and make the necessary CSS changes within the theme options.

You should back up before doing any of this and if it isn't clear what you should do ask more questions.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RSS, Email, Comment icons are in grey f14testing@gmail.com Page & Category Menu Bars 1 Mar 27, 2010 11:15 AM
[SOLVED] How do I position my RSS, email and comments icons in the header? glennvogelsang Header configuration & styling 11 Feb 4, 2010 04:37 AM
Replacing rss/email/comments icons in top left of header with newsletter glennvogelsang Header configuration & styling 4 Feb 2, 2010 08:52 PM
How to place RSS icons Post, By Email, Comments at botton of each post. sagatr Post-Kicker, -Byline & -Footer 7 Jun 21, 2009 04:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.