Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Completely clean install of WP3.1 and Atahualpa 3.6.4 nothing displays.


 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Mar 8, 2011, 01:07 PM
Miach
 
3 posts · Mar 2011
Completely clean install of WP3.1 and Atahualpa 3.6.4 nothing displays.

As the title states I have done a completely clean install, new database (default post and page only) along with a new install of Atahualpa 3.6.4 and nothing shows up. No plugins installed. The default WP theme shows just fine and I can access the dashboard just fine, I can even make changes to Atahualpa via the dashboard no problem but to no avail the site is just blank white.

pontiacmera.com is the domain name.

I will continue to check things out but hope to hear from you lovely folks for a bit of guidance. I am not new to WP or Atahualpa and have used it before so I am at a loss here.

-Patrick
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa 3.5.2 released, WP3 ready Flynn Old Version fixes and change logs 46 Jan 25, 2011 04:54 PM
Clean Options with Atahualpa adum Plugins & Atahualpa 1 Jul 13, 2010 06:42 PM
"Not Found" error in latest version on clean install lintunen New Versions, & Updating 18 Feb 23, 2010 12:05 AM
Clean install went south lmilesw New Versions, & Updating 4 Feb 21, 2010 10:58 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.