Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] mootools error code=0 on ie only --> messed-up layout and buttons


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Feb 28, 2011, 04:17 PM
mppc
 
13 posts · Jan 2011
[SOLVED] mootools error code=0 on ie only --> messed-up layout and buttons

Hello
My website works just fine on safari chrome or firefox but whenever I test it with internet explorer everything is just messed up.

http://www.monparispascher.com/remis...n-des-plantes/

On IE, my articles won't display entirely and will be floating on the right of my page. Moreover my buttons (css3 buttons plugin) won't display correctly (red-filled big rectangles instead of buttons).

IE tells me there's a problem with "mootools for dropdown" (error code=0) in my mootools.js. My deduction is that I have a mootools jquery conflict with IE but I just don't know how to fix it (I am quite new with webmastering...)

Also I don't know if it can be connected but my dropdown menu won't always work well or at all with any browser :
1. the menu "par arrondissement" won't just drop
2. the menu "par arrondissement" will drop just once or twice and then won't anymore.

Can someone please help me ???
Thank you
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Page menu bar buttons the same flexible width like fluid layout Tigger Page & Category Menu Bars 6 May 14, 2011 12:58 PM
Page layout all messed up in some browsers lmt Excerpts, Read more, Pagination 1 Feb 16, 2010 07:31 AM
How to replace newer RSS & Comments buttons with colored version buttons? jenb RSS, Feeds & Subscribing 3 Oct 25, 2009 05:14 AM
[Solved] Multiple mootools - not good! jack96161 Plugins & Atahualpa 0 Aug 17, 2009 02:40 AM
[SOLVED] Help! I can't get out of the error message! No ATO buttons work. nasu Installing & running WordPress 2 Jun 29, 2009 09:26 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.