Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

Default Comments Feed not working


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 28, 2009, 04:06 PM
Navi
 
2 posts · Jan 2009
great theme -
I have run ito an issue where in the header the default RSS feeds Post and Comments are having problems. The subscribe to POSTS feed works fine but the subscribe to COMMENTS feed gives an error. These are the two default feeds in the header. I dont see a place to configure them and I believe they are using the default links. After clicking on the subscribe to Comments link I get the following error in IE7 -

A semi colon character was expected.
Line: 18 Character: 42

<link>http://www.openpen.org/?p=4&cpage=1#comment-11</link>

Anyone have any Ideas how to address this?

Thanks in advance.
  #2  
Old Jan 28, 2009, 04:26 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,745 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Those unencoded ampersand characters in the new WP 2.7 comment pagination URLs

<link>http://www.openpen.org/?p=4&cpage=1#comment-11</link>

are also throwing errors in the W3C validator. I can only wait until Wordpress updates that I guess. Could you try to remove the recent comments widget and see if the errors go away? Also see if it works in the default theme.
  #3  
Old Jan 28, 2009, 04:41 PM
Navi
 
2 posts · Jan 2009
Not using recent comments widget at all yet. I have another machine I am running WP2.7 on and have Big Apache installed, running it on localhost. Loaded the default theme and still same issue.

Perhaps I can manually change it in WP???
  #4  
Old Jan 28, 2009, 05:02 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,745 posts · Oct 2008
Munich, Germany
It may be related to your local setup. Please try the default theme to see if it's theme related. According to the error message it is complaining about the & and probably expecting &amp;

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I exclude Comments feed from Widget dave925 RSS, Feeds & Subscribing 2 Apr 6, 2009 07:42 PM
[SOLVED] HOW to fix my Comments feed? Shepherd Jim RSS, Feeds & Subscribing 5 Mar 29, 2009 01:15 PM
RSS Feed Not Working on Atahaulpa 3.2 Theme wallemon RSS, Feeds & Subscribing 2 Mar 21, 2009 04:11 PM
removing the Entries RSS, Comments RSS & Wordpress.org default links earlalger Header configuration & styling 2 Mar 8, 2009 06:09 PM
Can I put HOME, POSTS and COMMENTS Feed links in sidebar? HalfWayThere RSS, Feeds & Subscribing 2 Feb 7, 2009 11:40 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.