Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] ATO does not appear


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 20, 2010, 09:41 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
I am not able to access:

Appearance=>Atahualpa Theme Options

When I click each category (for example Header=>Header Image) editing option does not appear
  #2  
Old Dec 20, 2010, 10:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
you have not given enough information to be able to help you. please be more descriptive. take a look at http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=6606
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 20, 2010 at 12:39 PM.
  #3  
Old Dec 20, 2010, 11:48 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Using:

Atahualpa 3.5.3
WP 3.03

ATO = Atahualpa Theme Options

When I click on Atahualpa Theme Options=>none of the settings appear for any of the options, so I cannot view, edit, export or import settings.
  #4  
Old Dec 20, 2010, 12:06 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Here is a screenshot of what appears when I click AHO=>New Menu:

http://library.gc.cuny.edu/AHO.JPG
  #5  
Old Dec 20, 2010, 12:39 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
disable all your plugins and see what happens
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Dec 20, 2010, 12:53 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Thinking it might be a perms issue. What file(s) bring up options and what should the perms be set to?
  #7  
Old Dec 20, 2010, 01:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
disable all your plugins and see what happens
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Dec 20, 2010, 01:11 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Did not resolve...
  #9  
Old Dec 20, 2010, 01:13 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what else have you changed?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Dec 20, 2010, 01:16 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
nothing. all I did was upgrade to WP 3.03 last week and noticed loss of access a few days later. So, today I thought an incompatibility may have existed and upgraded from Atahualpa 3.49 to 3.53.
  #11  
Old Dec 20, 2010, 02:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
well I'm running 3.03 and Atahualpa 3.5.3 fine. If you switch to twenty-ten does it work?
What version of php?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Dec 20, 2010, 02:38 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Does what work if I activate twenty-ten ? There are no theme options in twenty-ten .

I am using: PHP Version 5.2.6
  #13  
Old Dec 20, 2010, 02:40 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
check your error log to see if anything shows up when you try to access the theme options.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #14  
Old Dec 20, 2010, 02:48 PM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Here are the errors:

[Mon Dec 20 16:45:07 2010] [error] [client 146.96.33.237] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/mrl365/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_ata_admin.php on line 459, referer: http://library.gc.cuny.edu/wp-admin/themes.php

[Mon Dec 20 16:45:07 2010] [error] [client 146.96.33.237] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/mrl365/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_ata_admin.php on line 459, referer: http://library.gc.cuny.edu/wp-admin/themes.php

[Mon Dec 20 16:45:07 2010] [error] [client 146.96.33.237] PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/html/mrl365/wp-content/themes/atahualpa/functions/bfa_ata_admin.php on line 459, referer: http://library.gc.cuny.edu/wp-admin/themes.php

[Mon Dec 20 16:45:07 2010] [error] [client 146.96.33.237] client denied by server configuration: /var/www/html/mrl365/wp-content/themes/atahualpa/options/jscolor/jscolor.js, referer: http://library.gc.cuny.edu/wp-admin/...=functions.php
  #15  
Old Dec 20, 2010, 05:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
This is odd since several people have upgraded to 3.0.3 with no problem. Did you do the upgrade manually or do it automatically? Do you have a backup of the database from before the update?

My suggestion, if you have a backup, is to install the backup to a new database, install the old version of wp and atahualpa. Then update atahualpa to 3.5.3 and do an export of the settings

Next make a backup of the existing db.

Next you could go into the existing db and delete the bta_ata4 row from the wp-options table. Then see if the the backend of atahualpa runs. If it does, import the settings and see if everything is ok.

You could also check with your host to see if anything has changed at there end.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #16  
Old Dec 21, 2010, 10:54 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Very peculiar. I spent the morning rebuilding and after rebuilding was able to get to the theme options for a while and now similar symptoms.
  #17  
Old Dec 22, 2010, 09:01 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Tried different installation without plugins and even tried to roll-back to earlier versions of theme and no access to AHO, seems like an incompatibility with Wordpress 3.03.
  #18  
Old Dec 22, 2010, 09:11 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
it's got to be something at your host, others have it running.
It could be the php version you have (I've got 5.2.9) or a php/apache variable or you could be running out of php memory.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #19  
Old Dec 22, 2010, 09:12 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
I have PHP Version 5.2.6
  #20  
Old Dec 22, 2010, 09:16 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Right you told me that already. I wonder if the new version of wordpress is taking just that much more memory and if you are running out. This wold make sense if another theme works.

Do you know how much php memory you have and who is your host?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #21  
Old Dec 22, 2010, 09:20 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Host it myself and memory defined in php.ini:


memory_limit = 32M ;
  #22  
Old Dec 22, 2010, 09:39 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
No 64M did not do it.
  #23  
Old Dec 22, 2010, 09:57 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Wondering if it has to do with the fact that I have implemented via:

http://codex.wordpress.org/Giving_Wo..._Own_Directory

and there is some peculiar mod_rewrite issue....
  #24  
Old Dec 22, 2010, 10:26 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,098 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Were you using Atahualpa before you went to 3.5.3 and did it work?

what are the permissions for the following

FOLDERS (s.b. 775)
atahualpa
atahualpa/options
atahualpa/options/jscolor

and the FILE (s.b. 644)
atahualpa/options/jscolor/jscolor.js
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #25  
Old Dec 22, 2010, 11:28 AM
gnosis
 
173 posts · May 2010
Regretfully did not make a difference.

Bookmarks

Tags
options

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you use {border-image} in ATO? furiousfrog Header configuration & styling 1 Sep 30, 2010 06:46 PM
Dreamweaver and ATO/WP Dona Atahualpa 3 Wordpress theme 6 Sep 12, 2010 04:24 PM
Restoring ATO GlobalNeat Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jan 8, 2010 01:51 AM
[SOLVED] What does ATO means ? Djangos Header configuration & styling 1 Aug 1, 2009 09:50 AM
Can't access ATO on the dashboard! Please help!! nasu Header configuration & styling 2 Jun 30, 2009 05:11 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.