Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

ATA 3.5.3 Different Behavior In Child Theme from Non-Child Theme


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Dec 4, 2010, 02:44 AM
royhuggins
 
4 posts · Dec 2010
ATA 3.5.3 Different Behavior In Child Theme from Non-Child Theme

Hi everyone,

My client is running Atahualpa 3.5.3. I need to make changes to the header that require coding at the PHP level so I need to make a child theme. I made a child theme, but some essential behavior changes when the child theme is activated vs. having ATA 3.5.3 activated.

My child theme contains only style.css and no other files. The contents of style.css are:

Code:
/*
Theme Name:     Roy's Theme
Description:    Roy's modifications to Atahualpa for [REDACTED -- Client's site]
Author:         Roy Huggins
Author URI:     [MY WEBSITE URL]
Template:       atahualpa353
Version:        1.0
*/
@import url("../atahualpa353/style.css");
When the child theme is activated, the page menus in the header are not populated with the rMenu class names and IDs. I tracked the program flow to line 12 of bfa_header_config.php. The test "has_nav_menu('menu1')" is FALSE when the child theme is activated and TRUE when ATA 3.5.3 is the active theme.

Is Atahualpa 3.5.3 supposed to support child themes? I.e. is it expected that the child theme breaks or is this a compatibility bug? Is there something else I need to set up in my child theme in order to retain Atahualpa's configuration settings?

Thanks in advance!
-Roy
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Theme Settings not carrying over for child sites in a WP3 multisite setup slupo New Versions, & Updating 1 Dec 3, 2010 05:36 AM
Feedburner subscription vs default - ATA theme sjolyjuly RSS, Feeds & Subscribing 0 Sep 28, 2010 08:06 AM
Atahualpa child theme function php kdawes01 Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 23, 2010 04:58 AM
About Ata Theme jdem02 Plugins & Atahualpa 2 Apr 19, 2010 12:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 07:27 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.