Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] PROBLEMS AFTER UPDATING WORDPRESS 3.01 and Atahualpa 3.5.3


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Nov 27, 2010, 07:29 AM
oli_berlin
 
6 posts · Nov 2010
Berlin, Germany
[SOLVED] PROBLEMS AFTER UPDATING WORDPRESS 3.01 and Atahualpa 3.5.3

Hi there.
I have a really weird problem.

We switched our 1&1 Hosting package to a 1&1 managed server, because of the script memory problem.
The migration to the server was going fine. After that i did a wordpress update to 3.01 and a theme update from 3.4.5 to 3.5.3

Everything seemed to be fine, pages loading fast everything in place ...
After Posting new feeds the nightmare started ... the last post took way to long to load, when clicking on it's permalink ( around 9 seconds! ) all others did load around 0.5 seconds !

After some time the complete blog didnt load anymore. The header was rendered and stopped on first menu item (menu1, horizontal) , after a minute or so the rest was rendered, but without widgets there was NO problem to go into the backend. everything was fine and fast there.

my first workaround was, to re-save any post or page. the site was loading complete again, but the last post had the same problem with long loading times. After some hours the site stopped again working.

I found out following now .. when the problem happens i need to switch back to a older atahulpa version , then back to 3.5.3 , resave any post/page and everything is fine, unless i do another post.

I hope someone can help me on this. the server is fine , i have other wp-sites running on it and some other cms too. the database is also fine, because i did complete new installation and imported the xml files not a db dump.

the site is : www.grueneliga-berlin.de

thanks for reading

Last edited by oli_berlin; Nov 27, 2010 at 08:05 AM.
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] questions about updating both wordpress and atahualpa at the same time Szelma Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Jul 26, 2010 12:08 PM
[SOLVED] Problems whit Wordpress 3.0 using Atahualpa 3.5.1 vickyweb New Versions, & Updating 5 Jul 25, 2010 09:16 AM
Widget updating problems anchor Sidebars & Widgets 1 Jul 29, 2009 04:59 AM
Installation problems: Atahualpa 3.2 in Wordpress 2.7 primax New Versions, & Updating 1 Feb 25, 2009 11:40 AM
Problems when updating from 3.1.9 to 3.2 upscho New Versions, & Updating 5 Feb 21, 2009 10:40 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:52 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.