Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] One-time loading error after period of inactivity


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Aug 31, 2010, 02:16 PM
hannamargolien
 
11 posts · Jun 2010
[SOLVED] One-time loading error after period of inactivity

I have a very strange problem.

I am using WP 3.0.1. with ATA 3.5.3. I have following plugins installed:

AStickyPostOrderER
Get Recent Comments
Role Scoper
Shashin

The site is hosted by one.com.

The url is www.arthurschool.org/testblog

The problem is this: every time I visit the website in the morning (so after some hours of inactivity - i'm the only one visiting the site, as it is still in development), i get an error saying that the website doesn't exist. (I don't know the exact error - will update that tomorrow morning though).
When I then reload the page, everything works fine, so I cannot reproduce the error anymore. Also not on a different computer.

I'm aware that it might not be an atahualpa problem at all, but I don't know where to start looking for the solution.

Maybe somebody here has had the same experience, or can give me tips on where to look or how to reproduce the error.

I already contacted one.com, and they don't see any problems with the site. The current html website never has a loading problem, so it has something to do with the WP blog.

Thanks for any suggestions.
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Image Rotator stutter when loading site for the first time nerves76 Header configuration & styling 4 Sep 9, 2010 11:01 PM
error message when loading website bushtool New Versions, & Updating 4 Oct 16, 2009 07:50 AM
Instead of posts loading from my static-page site, I get Fatal Error (A 3.2/WP 2.3.3) davidhobart Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Sep 28, 2009 09:02 AM
Slow loading -- time out message reallylost Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Aug 2, 2009 12:09 PM
Changed board time to US Central Time and AM/PM Flynn Forum How-To 4 Apr 1, 2009 09:09 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:46 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.