Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

favicon/header image code showing instead of images...wlwmanifest.xml?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Apr 8, 2010, 06:44 AM
cocola72
 
5 posts · Apr 2010
favicon/header image code showing instead of images...wlwmanifest.xml?



info:
using WP Verson 2.9.1
using Atahualpa Theme Version 3.4

here's the site:
http://www.theplantationpoa.com

everything was working beautifully, making only content changes and no config/css edits for a while now. then yesterday, the header image and some of the css seems to have broken/gone away and the following lines of code show up on the site.

/wp-content/themes/atahualpa/images/favicon/20-favicon.ico" /> /xmlrpc.php" /> /xmlrpc.php?rsd" /> /wp-includes/wlwmanifest.xml" />


/wp-content/themes/atahualpa/images/header/poa_wpheader_1_flat.jpg') top center no-repeat;">

i never specified a favicon but i do have custom header img in place. the file is there on the server, but not showing up for some reason.

also....from the site, when i click the Log In link, the actual site refreshes and does not take me to the WP Log In page.

If I enter the actual URL for the Log In page, I get to the Log In page but it's NOT styled correctly and then when I enter my Log In info, again, nothing happens except for a page refresh.

basically, i can't get into my WP dashboard to do anything.

has anyone come across this issue? would deeply appreciate any help or insight into this as i'm new to WP and don't know where to start for troubleshooting.

thanks in advance for any help!
coco
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
favicon not showing tai4ji2x New Versions, & Updating 3 Mar 18, 2010 11:06 AM
code showing instead of images ksmith101 Center area post/pages 5 Mar 13, 2010 10:11 AM
[SOLVED] Images showing html code wrapped around photo in Posts (pages are fine) - Pa gungo Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jan 4, 2010 03:20 AM
[SOLVED] Images showing html code wrapped around photo in Posts (pages are fine) gungo Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jan 2, 2010 06:43 AM
placing favicon code into header.php AlbaSurf Header configuration & styling 1 Aug 26, 2009 08:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:41 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.