Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] There is something very wrong with the right sidebar and IE


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Mar 31, 2010, 07:50 PM
APerson
 
8 posts · Aug 2009
[SOLVED] There is something very wrong with the right sidebar and IE

I've been trying to ignore this problem for a long time but it's now starting to drive me nuts - as everyone else seems to know, the right sidebar does not appear on the homepage in Internet Explorer 8 but it does show up on other pages, as well as in other browsers. I've now tried everything I can think of and have read the other comments (at least those I can find) but nothing works. So, I thought I try something - I've removed everything from both sidebars (left and right) and dicscovered that widgets still show up when I do that. Specifically, the left side bar continues to show "categories" and "archives" (even though the widget panel in WP say that they should not be there) and "recent posts" "Blogroll," and "Meta" show up on the right sidebar (again, when the WP widget panel says there should be nothing there).

In addition, these phantom widgets also show up on ALL pages now. So, just for "fun" I decided to go to the Atahualpa Theme Options page on the WP dashboard and reset settings and also reset ALL theme options. Now the right sidebar disappears but Categories and Archives still show up on the left sidebar (once again, according to the Widgets page on the WP dashboard, there should be nothing there.

Why this is happening, I haven't a clue - has anyone ever figured out what is really wrong? It may be IE 8, it may be WP, or it may be the theme. I suspect that it is not the theme as I also had the same problem with the old Cutline theme too.

Has anyone solved this problem? If so, I'd really like to know. Thanks.
 

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Page Title wrong - showing from another site! kippiper Header configuration & styling 8 Feb 16, 2010 09:18 PM
Links to post from Google search are wrong kmagyarics Post-Kicker, -Byline & -Footer 2 Nov 23, 2009 09:20 AM
RSS Feed going to wrong address markbrick RSS, Feeds & Subscribing 2 Nov 1, 2009 06:58 PM
Right Aligned page menu bar; links are in wrong order aaro Page & Category Menu Bars 1 Oct 4, 2009 06:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:47 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.