Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] If I change permalinks, widget images disappear


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
 
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old Mar 1, 2010, 09:20 PM
amynking
 
6 posts · Mar 2010
[SOLVED] If I change permalinks, widget images disappear

Hello. I'm in the process of setting up my blog (please excuse the placeholder images) and want to change the permalinks from the default to /%category%/%postname%/.

However, when I do this, and I click on a post title, the single post page loads but all of the images have those little blue/white question marks in them and will not load. Where are they going?

I'll leave it set right now so that when you click on a post title, you can see what is happening to the images. Anyone know what I can do to make sure my images load on the single post pages?

http://somethingyellow.com/blog

a single post page example: http://somethingyellow.com/blog/phot...a-blood-booth/

Thank you!
 

Bookmarks

Tags
permalinks, widgets

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postings not showing up on permalinks tsays Installing & running WordPress 0 Dec 7, 2009 08:36 PM
Permalinks, 404 Error in sidebar (widget) on Posts but OK on Pages jdwrite Sidebars & Widgets 1 Oct 11, 2009 09:36 AM
Permalinks nige Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 21, 2009 06:31 AM
.htaccess for permalinks HenryGomez Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Feb 5, 2009 05:09 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:53 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.